CASUTA DIN LEMN

Casuta din lemn Pret: 5000.00 Executat din lemn de rasinoase, grinzile folosite sunt de 12 cm. Pentru structura de rezistenta echipa noastra se bazeaza pe imbinarea lemnului folosita in cele mai vechi timpuri, respective imbinare patalama , cepi de lemn si aracet de buna calitate. Lacuit cu lac pentru exterior, rezistent la intemperii acoperit cu sindrila bituminoasa tip TEGOLA. Usa este dubla cu geam si feronerie.Fundatia pe care va fi amplasat trebuie sa fie turnata cu cel putin 2 zile inaintea montariiEste recomandat sa se aplice un strat de lac protector o data la 2 ani.Dimensiuni: L = 4m  l = 4m  (produs disponibil la orice alte dimensiuni)
Transportul este gratuit in raza a 100km fata de orasul Tg Jiu. In situatia unei deplasari mai mari de 100km se adauga costurile de transport, cazare si masa pentru echipa de montaj.
Comanda online pe http://magazin.hif-group.ro/Mobilier-gradina/Cabane/51-Casuta-din-lemn.html Pentru mai multe modele vizitati: www.hif-group.ro sau magazin.hif-group.roPretul include TVA.

Contact: SC HAICEZAN SRL

Alte produse din Altele