Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 8: AND a.category_id=b.category_id ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 8: AND a.category_id=b.category_id ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
'Fitness-Coffee'-CAFEA 100% NATURALE cu plante medicinale

"FITNESS-COFFEE"-CAFEA 100% NATURALE CU PLANTE MEDICINALE

Pret: 17.00   "SANATOS" = "ECOLOGIC" = "NATURAL" = "SAVUROS"                   noi asta oferim !!!
 Spre desfatarea si beneficiul familiei si prietenilor, va propunem 2 NOI si REVOLUTIONARE sortimente de cafea import Italia,ale carui IMPORTATOR UNIC suntem in Romania si Moldova.   Sunt produse dezvoltate de un prestigios institut de cercetari,inclusiv in domeniul medical si sunt destinate in special ceainariilor , cafenelelor , centrelor de fitness , saloanelor de infrumusetare , farmaciilor , magazinelor naturiste , etc.

   Produsele indeplinesc toate Normele Europene,institutul fiind agrementat ISO 9001 si HACCP .
   Cafeaua "FITNESS-ANTIOXIDANT-COFFEE" este un PRODUS 100% NATURAL fiind un amestec armonios de cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu 16 plante(medicinale) si condimente naturale .

   Alt sortiment de cafea este "FITNESS-SENSUAL-COFFEE" , acesta fiind deasemenea un PRODUS 100% NATURAL , un amestec armonios de cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu 10 plante(medicinale) si condimente naturale .    
  Pentru ambele sortimente pretul de vanzare este de:16,5 lei/pac.x 250 gr.(+ TVA) sau aprox.0,6 lei/ceasca cafea .
 

 
Plantele din cafeaua "FITNESS-ANTIOXIDANT-COFFEE"
1)Bitter and Sweet Orange(Citrus Aurantium Amara,Citrus Dulcis) Folosim: cojile de fructe Folosim coji de portocale, atât amare cât si dulci pentru o aroma incomaparabila. Portocala amara, luata în cantitatile de siguranta cuprinse în Cafeaua Fitness, poate ajuta, de asemenea, la cresterea metabolismulului si faciliteaza pierderea în greutate (multe studii stiintifice au descoperit ca Portocala amara poate îmbunatati termogeneza în corpul uman). 2)Ginger(Gingiber Officinalis) Folosim: rizomi Ghimbirul a fost folosit în timpul secolelor pentru o varietate de beneficii. Acesta este un antioxidant puternic si se stimuleaza producerea de energie si îmbunatatirea digestiei. Stimulent, este benefic ,în dispepsie si gaze la stomac; eficient în gastrite alcoolice;poate scadea colesterolul si sa trateze greata si raul de miscare. 3)Korean Ginseng (Panax Ginseng) Folosim: radacini întregi Noi folosim doar radacini coreene originale de Panax ginseng pentru beneficii depline. "Panax" provine din limba greaca veche: Pan înseamna "toate" si Akos înseamna "vindecare", referindu-se la faptul "vindeca orice" . Cu toate ca cercetarea în domeniul efectelor Ginseng este continuu în curs de desfasurare, am raportat aici urmatoarele concluzii, dupa douazeci si cinci de ani de experimentare, de Dr.I.I- Brekham, un pionier in Studii ginseng-ul: a) Ginseng stimuleaza activitatea fizica si mentala în special la pacientii obositi sau slabi.
b) Ginseng apara sistemul uman de efectele prelungite ale oboselii fizice. c) Ginseng actioneaza ca un stimulent mental,fara efecte secundare sau alte stimulente.
d) Ginseng stimuleaza glandele endocrine, inclusiv glandele sexuale. 4)Cinnamon (Cinnamomum Zeylanicum) Folosim: coaja interioara de trunchiuri si ramuri. Ajutor digestiv, poate fi de ajutor în tratarea diabetului zaharat, capabilitatile antibacteriene, tratarea tulburarilor de stomac, diaree si poate scuti de gaze si balonare. Studii recente au descoperit ca scortisoara pot fi utila pentru cei care sufera de diabet zaharat de tip II, diminuând nivelul de glucoza din sânge, precum si a trigliceridelor si colesterolului, toti factorii de importanta pentru persoanele care sufera de diabet. 5)Licorice (Glycorrhiza Glabra) Folosim: radacini. Noi folosim ridichi de prima calitate provenind din Italia si bogate in arome. Aceasta planta a fost mult timp evaluata ca o planta linistitoare si un bun expectorant si continua sa fie utilizata de catre personalul medical de astazi pentru a calma afectiuni respiratorii (cum ar fi alergiile, bronsita, gâtul inflamat , si tuberculoza), afectiuni ale stomacului (inclusiv arsuri la stomac), tulburari inflamatorii,boli de piele, stres, si probleme cu ficatul. 6)Eleuthero(Eleutherococcus Senticosus)Noi folosim la sol radacinile întregi. Eleutheros este un adaptogen care poate fi util pentru a creste rezistenta, de memorie si functii imunogenice.
Este corespunzator pentru utilizarea de zi cu zi si poate fi util în hipercolesterolemie, neurastenie cu dureri de cap, insomnie, apetit scazut. 7)Cardamum(Elettaria Cardamomum)Folosim: -seminte albe si verzo zdrobite si prajite slab. El este adesea numit "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si de pretul ridicat reflecta înalta reputatie a acestui condiment placut parfumat.
Cardamom are , gust unic,puternic cu un parfum intens . Acesta este un ingredient comun în bucataria indiana si în cafeaua araba. Noi folosim numai seminte verzi si albe. 8)Yerba Mate(Ilex Paraguaiensis)Noi folosim: praf de frunze Proprietatile acestei plante sunt larg cunoscute peste tot în lume. În-studiile in-vivo si in vitro aceasta planta este prezentata ca fiind utila in lupta cu cancerul.Cercetatorii de la Universitatea din Illinois (2005) au gasit yerba mate a fi "bogata în continut fenolic" si "inhiba proliferarea celulelor cancerului oral". 9)Caraway(Carum carvi) Noi folosim fructe uscate coapte (seminte) Stimulent, iarba aromatica cu tarie care calmeaza spasmele tractului gastric si este utilizata ca un expectorant pentru probleme respiratorii. Fructe uscate coapte (seminte) contin carvona, polizaharide, phenylpropanoids (cum ar fi acidul caffeic si chlorogenic), flavonoide si flavonolglycosides (Quercetin si isoquercitrin). Este una dintre cele mai eficiente plante carminative având proprietati carminative si de stomac excelente. 10)Rodiola Rosea(Rhodiola Rosea) Noi folosim: extract de radacini. Radacinile Rhodiola rosea au fost folosite de zeci de ani în medicina traditionala din Rusia, Suedia, Norvegia, Franta, Germania si Islanda. Din 1961, mai mult de 180 de studii au fost publicate si concluziile cu privire la sportivi sunt:
-îmbunatateste atât rezistenta fizica si psihica, 
-creste timpul de recuperare a energiei cardiovasculare. În plus Rhodiola este un tonic general, pentru a spori energia si a diminua stresul si pentru tratament în conditii specifice, cum ar fi depresia,anxietatea, sau simptomele nedorite ale menopauzei. 11)Green Ceylon Tea(Thea Sinensis) Noi folosim: frunze Utilizat în întrega lume cu numeroase studii stiintifice disponibile, ceaiul verde poate scadea colesterolul, protejeaza împotriva cancerului si promoveaza pierderea in greutate.
Stimulant, astringent.
Acesta exercita o influenta decisiva asupra sistemului nervos, în general, ilustrat de un sentiment de confort. Antioxidantii din ceai pot pazi, de asemenea, împotriva bolilor de inima, prin relaxarea vaselor de sânge, inhibând formarea de cheaguri de sânge care declanseaza atacuri de inima si accident vascular cerebral.
Ceaiul verde contine, de asemenea, fluoruri care consolideaza dinti; flavonoide pot intari oasele , de asemenea, reducerea riscului de osteoporoza si a cariilor dentare. 12)Turmeric(Curcuma Longa) Noi folosim: rizomi uscati. Turmeric a fost folosit mai mult de trei mii de ani de vindecatori din India pentru a trata obezitatea. Cercetarile moderne au aratat ca Curcuma are un efect benefic asupra ficatului, stimularea fluxului de bila, care este responsabila pentru defalcarea de grasimi alimentare.
Studiile arata o actiune foarte importanta a plantei curcuma cu privire la bolile degenerative, care înca nu au un tratament specific în medicina, cum ar fi Alzheimer. 13)Peppermint and Sweet Mint(Mentha Piperita - Mentha Viridis) Noi folosim: frunzele Menta ajuta împotriva durerilor de stomac, inhiba cresterea anumitor bacterii. Beneficiile de sanatate sunt atribuite continutului ridicat de mangan, precum si diverselor elemente nutritive, cum ar fi fier, calciu, acid folic, potasiu, triptofan, magneziu, omega-3 acizi grasi, riboflavina si cupru. Menta folosita de noi are o aroma intensa cuplata cu un gust racoritor. Prin relaxarea muschilor sistemului digestiv, ceaiul de menta salbatica îmbunatateste indigestia si durerile de stomac. 14)Green Anis(Pimpinella Anisum) Noi folosim: seminte si fructe zdrobite Anasonul verde s-a dovedit a avea proprietati antimicrobiene puternice. Studiile chimice arata ca o mare parte a acestor proprietati antimicrobiene se datoreaza anetolului care este eficient împotriva bacteriilor si tulpinilor fungice. Alte proprietati cunoscute sunt: tonic ,diuretic, sedativ, antispamodic. 15)Chinese Star Anise(Illicium Verum) Noi folosim: fructe uscate Anasonul Stea este diuretic, curativ în bolile aparatului digestiv, utilizat pe scara larga în infuziile de ceai pentru colici si de reumatism, semintele sunt mestecate dupa mese, pentru a ajuta digestia. Anasonul în stea este cultivat în patru provincii din China si recoltat între martie si mai. 16)Cloves(Eugenia Caryophillata)Noi folosim: flori uscate Cuisoarele sunt utilizate în formula de cafea fitness pentru a îmbunatati gustul si aroma, dar si pentru ca sunt carminitive si ajuta la cresterea acidului clorhidric în stomac îmbunatatind peristaltismul si digestia.
 

Plantele din cafeaua “FITNESS-SENSUAL-COFFEE”
 
1)Damiana (Turnera Aphrodisiaca)
Utilizam : frunze.
Literatura de specialitate in care se poate regasii descrierea acestei plante dateaza de peste 100 de ani , de atunci când rapoartele descriau efectele sale afrodisiace.
Utilizarea sa primara în secolul trecut a fost ca un afrodisiac.
Acesta a fost folosit în Statele Unite înca din 1974 ca un afrodisiac pentru a îmbunatatii capacitatea sexuala si ca tonic pentru consolidarea sistemul nervos si cel hormonal.
Aceasta are proprietati anti-depresive, deci este excelenta pentru tratarea anxietatii si/sau depresiei, care are un factor predominant sexual. Damiana apare pe lista US Food and Drug Administration's (FDA) GRAS (în general recunoscut ca fiind sigur).
Utilizata pentru a trata impotenta, are o actiune pe baza de
testosteron si lucreaza prin consolidarea sistemului de sex masculin. Este un tonic de prostata , un anti-depresiv si nutritiv pentru organele sexuale lente.
Damiana este puternic sustinut ca un rejuvenator sexual , daca problema este urmare a unui abuz sau a vârstei.. Potrivit unui studiu realizat de Departamentul de stiinte biomedicale, sectiunea de Farmacologie, Universitatea din Modena si Reggio Emilia, rezultatele par sa sprijine reputatia populara a Turnera aphrodisiaca ca stimulent sexual.
 
2)Rhodiola Rosea (Rhodiola Rosea)
Utilizam : radacinile
In timp ce este probabil una din plantele cele mai fascinante si cu proprietati nenumarate, Rodiola (sau Rhodiola) a fost mult timp necunoscuta pentru o mare parte a populatiei. O lunga serie de studii au identificat în Rhodiola Rosea,capacitatea de a influenta în mod pozitiv anumite functii ale sistemului nervos central, cum ar fi:capacitatea de concentrare ; de memorie ; îmbunatatirea starii de spirit ; invatand sa intervina direct pe indicatori primari de calitate a acestor beneficii.
Studiile au aratat ca Rhodiola rosea este în masura sa determine o crestere a concentratiei de serotonina din creier,cresterea disponibilitatii de dopamina, adrenalina, noradrenalina pentru a creste performantele prin acordarea de energie fizica.
 
3)Real Ginseng coreean (Panax Ginseng)
Utilizam : radacina
Este probabil una dintre cele mai renumite plante din intreaga lume. Este o sursa puternica de energie pentru organism, care aduce o puternica energie sexuala.
Rejuvenator, stimulent sexual, si demonstrat stiintific fortifiant pentru organism, Ginseng a fost luat de milioane de barbati si femei de-a lungul secolelor.
Un puternic adaptogen, Ginseng creste de asemenea, rezistenta la probleme legate de sanatate în timp ce serveste la capacitatea organismului de a rezista la stresul vietii cotidiene.
 
4)Cardamum (Elettaria Cardamomum)
Utilizam : seminte
Este adesea numit ca "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si pretul ridicat reflecta inalta reputatie a acestui condiment cel mai placut parfumat .
Cardamomul are un gust puternic, unic, cu un parfum senzual intens aromat.
Acesta este un ingredient comun în bucataria indiena si în cafeaua Arabica. Noi folosim doar cele mai scumpe, parfumate si aromatice seminte albe.
 
5)Ceai verde (Camellia sinensis)
Utilizam : frunze
In cultura chineza ceaiul verde este recunoscut si s-a dovedit a fi un puternic antioxidant , reduce pofta de mâncare în timp ce creste rata metabolica concomitent.
În general, ceaiul verde este un stilument sigur anti stres ( anti enervare ,calmarea starilor de nervozitate).
 
6)Hawthorn(Crataegus Oxyacantha)-Paducel
Utilizam :frunze si flori
Proprietatile curative ale paducelului sunt renumite, ceaiul din frunze, flori sau fructe de padure, este o consolidare pentru inima, este un factor de echilibrare a tensiunii arteriale , precum si a inimii, deoarece acesta este capabil sa o ridice atunci când presiunea este scazuta si sa o scada atunci când este prea mare.
Aceasta calitate de echilibrare este de asemenea prezenta în tratamentul de stari de spirit, de apatie si oboseala generala, precum si in tratamentul hiperactivitatii.
Acesta are o calitate buna pentru a vindeca crampe, este în principal un tonic pentru inima si circulatie.
 
7)Guarana (Paullinia Cupana)
Utilizam : seminte
Este probabil una dintre cele mai cunoscute plante amazoniene, dar, de asemenea, una dintre cele mai gresit întelease.
Se spune ca Guarana trateaza diareea , oboseala , reduce foamea , si ajuta artrita. Aceasta ajuta la pierderea in greutate , ameliorarea durerilor de cap , reduce foamea, creste performantele atletice , creste vitalitatea si rezistenta.
Este folosit ca stimulent similar cu cafeaua sau ceaiul, un afrodisiac si un tonic pentru foame sau sete .
Milioane de oameni cred ca, de asemenea, ajuta la lupta impotriva imbatranirii premature si detoxifica sângele.
Componentele active din Guarana sunt : guaranina si alcaloizii de teobromina si teofilina.
 
8)Anason (Pimpinella anisum)
Utilizam : seminte
Medicina populara l-a utilizat pentru a creste secretia de lapte matern si a fost considerata un remediu pentru a reglementa pofta de mâncare , pentru tratamentul bolilor respiratorii , crizelor biliare si de ficat.
Este utilizat ca expectorant si, datorita activitatii sale antispastice pentru tratamentul de dureri abdominale de origine dispeptica mai ales daca sunt însotite de balonare si flatulenta.
 
9)Vervain Lemon (Lippia citriodora)
Utilizam : frunze
Este o specie de plante care contine mai multe flavonoide si acizi fenolici.
Având în vedere interesul farmaceutic în compusi fenolici si antioxidanti naturali, a fost examinat radicalul superoxid , radicalul acid hidroxil si hipocloros din activitatile de infuzie L citriodora .
Rezultatele demonstreaza ca acesta infuzie are o puternica activitate de curatare a organismului.
 
10)Coriandru (Coriandru sativum)
Utilizam : seminte
Este stimulant, aromatic si carminativ.
Fructele uscate sub forma de praf , sunt de asemenea utilizate în "Sensual Coffe" ca aromatizante usoare care contribuie in mod eficient pentru a obtine echilibrul corect intre aroma puternica si notele de gust armonioase .
 
Fitness-caffè ™ Sugestii de consum
Aportul zilnic: 2 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de prânz).
Asociat & Director ExecutivLeonard RADU0722 258 261



Contact: CORTEX LTD srl

Alte produse din Produse de slabit


Warning: fopen(cache/22774f34601aa4fb3101082e5af0ed3c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139