PENSIUNE URBANA DE LUX

Pensiune urbana de lux Pret: 190.00 Va asiguram de calitatea serviciilor noastre atat pe parte de cazare cat si restaurant.
Dispunem de 4 camere 190 lei/zi regim single 210 lei/zi regim double cu mic dejun inclus,  1 garsoniera(pat cu baldachin) 230 lei/zi regim single,250lei/zi regim double cu m.d.,1 apartament 300 lei/zi regim single,320 lei/zi regim double cu m.d. inclus.Dintre oaspetii pensiunii enumeram Mariana Nicolescu,Radu Varia,Marcel Iures,Marina Constantinescu ,Mircea Rusu,italieni,norvegieni,olandezi, americani,croati,cehi,francezi, germani,reprezentanti ai Monsanto,General Motors, STX-Europe, BCR,ING Bank,BILLA,CAREFFOUR ,precum si de la multe firme de importanta nationala si regionala.
 
Restaurantul se compune din 3 saloane-unul de nefumatori(se poate folosi si ca sala de conferinte) si doua de fumatori. Mai avem o terasa in curtea interioara,la fel de eleganta ca si restul pensiunii.Ofertele bucatarilor, reprezinta un deliciu mai ales pentru gurmanzi.Am tinut cont de criza financiara care ne inconjoara si am redus preturile la foarte multe din produsele noastre.In atasament aveti meniul restaurantului si oferta de catering.
 
Pozitionarea in centrul istoric,langa Gradina Mare,foarte aproape de teatrul "Maria Filotti",cat si stilul arhitectural al cladirii,ofera oaspetilor ceva din atmosfera vechii Braile cu eleganta si aerul orasului multietnic de la inceput de sec XX.
 Puteti vedea fotografii ale pensiunii folosind link-ul urmator:http://www.yourtravel.ro/unitati_cazare/pensiunea-residenza-dutzu-braila-Braila
TRAIESTE ATMOSFERA VECHII BRAILE LARESIDENZA DUTZU****a small charming innPrima pensiune urbana de lux din BrailaStr. Golesti , nr.55-langa Gradina MareRezervari: tel:0339-111007,0753-044303,0755157335                  fax:0339-102261                  email: residenzadutzu@yahoo.comCu respect,Mugurel Dutu

Contact: Pensiunea Residenza Dutzu****

Alte produse din Servicii