Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
BAUTURA FIERBINTE CU VIN ROSU, CIDRU DE MERE SI FRUCTE DE PADURE

Bautura fierbinte cu vin rosu, cidru de mere si fructe de padure

Ingrediente:

1 sticla vin rosu
1 cana cidru de mere
1 cana suc de fructe de padure
1 cana fructe de padure proaspete sau congelate
1 lingura de zahar
sucul si coaja de la doua portocale medii
1-2 batoane de scortisoara
cuisoare
2 bucati anason stelat

Mod de preparare: puneti intr-o oala suficient de mare vinul, cidrul, sucul de fructe de padure, zaharul, coaja si zeama de la o portocala, fructele de padure, scortisoara si mirodeniile (mai multe sau mai putine, dupa gust), amestecand totul foarte bine. Se fierbe la foc mic, fara capac, pentru 20-30 de minute. Se adauga la final restul de suc de portocale si se serveste fierbinte, in cani mari, ornand fiecare portie cu coaja de portocala.

Foto: pxhere.com

 


 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

    Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.

  • Bautura fierbinte cu scortisoara, vin rosu, mar

    In serile racoroase de toamna este una dintre cele mai bune bauturi, cu gustul intens de vin rosu sec sau demidulce, dupa gust, notele de scortisoara si lamaie, dar si dulceata acrisoara a marului bine copt. Se bea de preferinta fierbinte, alaturi de prieteni.

  • Sangria cu vin alb, cidru de mere si rom

    O bautura cu gust racoritor si proaspat de vin si cidru dulce-acrisor de mere, cu note de rom si mirodenii, perfecta pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Bautura fierbinte cu rom si suc de fructe de padure

    Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.

  • Vin fiert cu fructe de padure

    O reteta clasica pentru serile reci de iarna, o cana cu vin rosu fiert, aromat si dulce, care capata note fructate si proaspete datorita unui ingredient surpriza.


Warning: fopen(cache/f4f48d15cf896b67f4569f23155215b0) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139