Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
BAUTURI CALDE. PUNCH CU LAPTE FIERBINTE.

Bauturi calde. Punch cu lapte fierbinte.

 Pentru impatimitii bauturilor calde, punch-ul preparat cu lapte fierbinte este o alegere perfecta pentru o seara friguroasa.

 

Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

28 g rom

28 g brandy

1 lingurita de zahar fin

lapte

nucsoara


Mod de pregatire:

Romul se amesteca impreuna cu brandy-ul si cu zaharul.

Apoi se toarna laptele fierbinte.

Dupa aceea se presara si putina nucsoara.

Se serveste cat este cald.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Sos cu nucsoara si unt

    Aromata, cu gust pregnant si intens, parfumat, nucsoara este folosita in numeroase retete de desert, dar poate sa ofere un plus de savoare si in bauturi calde, intr-un cocktail sau, de ce nu, intr-un sos cremos pentru inghetata sau prajituri.

  • Rom cu unt, cidru si inghetata de vanilie

    Romul (preferabil brun sau cu arome exotice de ananas ori ghimbir) poate fi baza unei bauturi de toamna, servita doar fierbinte, cu unt de calitate, inghetata de vanilie si putina scortisoara.

  • Sapte motive pentru care este bine sa bem ceai verde

    Aromat, plin de savoare, baut simplu, cu zahar, miere sau lapte, fierbinte sau (de ce nu) lasat sa se raceasca, ceaiul verde poate sa inlocuiasca in fiecare dimineata ceasca sau cana de cafea, racoreste si hidrateaza intregul organism atunci cand i se adauga gheata in zilele fierbinti de vara, da energie si un plus de buna dispozitie.

  • Ciocolata fierbinte cu lapte, mirodenii, rom

    O cana de cacao sau ciocolata cu lapte este o reteta traditionala, dar in aceasta varianta mirodeniile (eventual putin piper sau fulgi de chili pentru note picante) o transforma suficient de mult. Iar gustul aromat al romului o face un cocktail cald pentru o zi rece.

  • Smoothie de iarna cu lapte de migdale si cardamon

    O bautura cu gust de turta dulce, note de mirodenii exotice si excelenta rece sau calda, poate fi cea mai buna alegere pentru micul dejun sau seara, inainte de culcare. Este la fel de reusita cu lapte vegetal sau cu lapte de vaca.


Warning: fopen(cache/1eeb184c374854f0ffc729a5e6de9496) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139