Cocktail de toamna cu cidru, rom si bere de ghimbir
Ingrediente:
50 ml cidru de mere
50 ml rom brun
100 ml bere de ghimbir
o limeta
Mod de preparare: puneti intr-un pahar inalt (in lipsa unui shaker) cidrul, romul, berea de ghimbir si sucul de la o jumatate de limeta. Amestecati bine si serviti cu doua-trei cuburi de gheata si decorati cu o felie subtire de limeta.
Foto: maxpixel.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cocktail de toamna cu whiskey si cidru
Pregatiti repede o bautura pentru serile de toamna, bauta fierbinte, aromata si dulce, cu un whiskey onest si aromat alaturi de cidrul incalzit bine. Si pentru o savoare aparte puteti folosi un cidru de pere.
-
Salata de toamna cu mar, nuca si sfecla rosie
O reteta de salata perfecta pentru toamna, cu gust bogat si intens, multe vitamine, fibre si energie pentru o zi lunga, plina de sarcini care trebuie duse la bun sfarsit. Alegeti mere rosii, bine coapte, iar miezul de nuca poate fi folosit crud sau prajit la cuptor.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere
Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.