Combaterea melcilor

Exista multe metode de combatere a melcilor de gradina: cu sare sau capcane cu apa, etc. In film sunt prezentate inca doua... Granule cu fier si fosfat care omoara melcii si banala cafea - cofeina din cafea nu este pe placul melcilor, asa ca acestia se vor indearta imediat de pamantul pe care ati turnat cafea.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • A fost adoptata legea pentru combaterea ambroziei

  Legea prevede ca proprietarii de terenuri pe care se gaseste ambrozia - planta ce poate sa provoace crize alergice puternice, foarte periculoase - sunt obligati sa distruga planta, in caz contrar putand fi amendati cu sume foarte mari.

 • Cum castigam greutate mancand sanatos

  In lume exista peste un miliard de persoane adulte supraponderale, mai multe decat cele ce sufera de malnutritie, conform unui raport al OMS. Drept urmare si dietele promovate in media se refera cel mai mult la combaterea obezitatii.

 • Lucruri esentiale de stiut despre valoarea nutritiva a sfeclei

  Despre proprietatile terapeutice ale sfeclei rosii se stie din vremuri indepartate. Grecii si romanii au vazut in aceasta radacina un aliment, insa mai mult decat orice, un prieten de nadejde in combaterea febrei si altor afectiuni.

 • Ce este Euryale ferox?

  Euryale ferox este o planta acvatica anuala intrebuintata in Orient Indepartat pentru combaterea unei game variate de afectiuni.

 • Adaposturile pentru aricii din gradinile noastre

  Aricii nu sunt doar niste animalute dragalase, care sa aduca un plus de farmec in gradina noastra, ci reprezinta si foarte buni ocrotitori ai plantelor impotriva melcilor, dar si ai altor daunatori.