Cornuri cu umplutura de somon si branza

 In toiul zilei, pentru o gustare la birou sau in confortul casei dumneavoastra, puteti incerca cornuri cu umplutura de somon si branza.


Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

4 cornuri mari

75 g branza proaspata

1 lingura de marar proaspat

1 lingurita de suc de lamaie

200 g somon afumat sau marinat

piper negru macinat mare

fire de marar proaspat


Se prepara astfel:

Se incalzeste mai intai cuptorul.

Dupa aceea se incalzesc si cornurile timp de 3 minute.

Apoi se prepara umplutura.

Se amesteca branza impreuna cu mararul si sucul de lamaie.

Se amesteca bine pana ce devine o pasta omogena.

Cornurile se taie apoi pe verticala.

O jumatate a fiecarui corn se umple cu pasta de branza.

Se taie si somonul in felii subtiri.

Apoi aceste felii se intind peste crema de branza.

Se condimenteaza umplutura cu piper negru.

Se orneaza cu fire de marar proaspat.

Apoi se acopera umplutura si cu cealalta jumatate de corn.

Se servesc de indata ce sunt gata preparate.

Sursa foto

Articole asemănătoare