Gelatina de ciocolata

 De ziua cuiva drag, puteti prepara o reteta simpla si delicioasa: gelatina de ciocolata.


Iata ce ingrediente  va sunt necesare:

1/2 l lapte

300 g zahar vanilat

100 g cacao

8 foi de gelatina


Mod de pregatire:

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul vanilat si cacaua.

Se lasa timp de 20 de minute, amestecand fara intrerupere, pana se ingroasa.

Foile de gelatina se spala in apa rece.

Apoi se topesc in putina apa calduta.

Se toarna dupa aceea in compozitia de mai sus.

Se amesteca bine toata crema.

Se strecoara prin sita.

Apoi se pune la frigider in foma de savarina ori in cupe mici.

Gelatina de ciocolata rezultata se serveste cu fursecuri sau cu frisca.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/84c7e3179332b43106c154b251309265) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139