Muraturi. Gogosari umpluti cu conopida

 Un sos cu piept de pui sau o alta mancare dulce se imbina perfect cu o portie de muraturi. Va prezentam reteta de gogosari umpluti cu conopida.


Ingredientele necesare sunt:

3 kg de gogosari rosii

1 conopida

2 l de otet

2 cani de zahar

1 lingura de boabe de mustar

4-5 foi de dafin

1 lingura de boabe de piper negru

1 lingura de sare la 1 l de otet


Reteta se pregateste astfel:

Se pun la fiert otetul impreuna cu zaharul si sarea.

Se mai adauga foile de dafin.

Apoi se mai pun boabele de mustar si boabele de piper.

Gogosarii se spala si se curata de seminte si de cotoare.

Apoi se trec prin otetul fierbinte.

Conopida se desface in buchetele si se spala.

Apoi se trece si aceasta prin otet.

Se lasa sa se raceasca putin legumele.

Dupa aceea, in fiecare gogosar se pune cate un buchetel de conopida.

Se aranjeaza in borcane gogosarii.

Apoi se toarna otetul.

Se capseaza borcanele.

Se pastreaza la loc intunecos si rece.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/c21d522f06b87371f182b5ed80ed9ee8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139