Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
MUSACA DE DOVLECEL CU PIEPT DE PUI

Musaca de dovlecel cu piept de pui

 Pentru a savura o masa gustoasa, avem nevoie de o mancare consistenta si totodata aspectuoasa.


O astfel de reteta este cea de musaca de dovlecel cu piept de pui.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

2 dovlecei medii

300 g piept de pui

3 rosii mari, coapte

200 g cascaval ras

sare

piper alb

2 oua

200 g smantana sau iaurt


Se prepara astfel:

Dovleceii se curata de coaja si se taie feliute, in lungime.

Apoi se presara sare si piper pe fiecare felie de dovlecel.

Se prajesc putin la gratar, pe ambele parti.

Pieptul de pui se taie in fasii.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune tot pe gratar si se lasa pe ambele parti pana se rumeneste putin.

Rosiile se taie in feliute si se pun tot pe gratar.

Un vas termorezistent se unge cu unt.

Apoi se adauga in acesta dovleacul facut.

Se rade cascaval.

Se adauga si bucatile de piept de pui.

Se mai rade cascaval.

Se pun si rosiile.

Se mai rade inca un strat de cascaval.

Se incheie tot cu felii de dovlecel.

Ouale se bat cu putina sare.

Apoi se pune peste oua si smantana sau iaurt.

Compozitia rezultata se pune peste dovlecei.

Se presara si cateva fire de patrunjel verde.

Apoi se pune la cuptor vasul.

Se lasa timp de 15-20 de minute.

Musacaua se serveste calda, de indata ce a fost scoasa din cuptor.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Piept de pui cu suc de portocale

    O reteta in care pieptul de pui se intalneste cu gustul puternic al sucului de portocale, intr-o reteta cu note exotice, mediteraneene, care salveaza o gustare de la banal.

  • Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta

    Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Mancaruri exotice. Piept de pui cu lapte de cocos

    Gustati din aromele orientale ale Americii de Sud, preparand reteta de pui cu lapte de cocos. Iata ce ingrediente sunt necesare pentru preparare:

  • Piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor

    O mancare potrivita pentru o seara speciala alaturi de cei dragi este pieptul de pui preparat cu ciuperci si cartofi la cuptor.


Warning: fopen(cache/709782fa331afe4fc5e6e493b0d0f7ad) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139