Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
MUSCHI DE VITA CU PASTE FAINOASE SI SOS DE VIN

Muschi de vita cu paste fainoase si sos de vin

Ingrediente:

o bucata de muschi de vita de 500-600 g

doi morcovi medii

100 g untura

100 g ceapa

50 g telina

doua linguri bulion

5-6 catei mari de usturoi

doua linguri faina

200 g paste

o lingura unt

100 ml vin alb

50 g cascaval

sare, piper, cimbru

Mod de preparare: bucata de carne de vita se spala, se impaneaza cu felii de morcovi, se sareaza usor si se rumeneste intr-o cratita potrivita, in untura incinsa. Cand carnea a prins putina culoare se scoate si in acelasi vas se vor cali faina, restul de morcovi, telina si ceapa, curatate si feliate. La final se adauga bulionul si apa sau supa de oase (ideal). Se adauga bucata de carne, se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru, iar totul se lasa la fiert pentru aproximativ trei ore, verificand periodic si mai adaugand putina apa sau supa daca scade prea mult. Cand carnea este gata se scoate, se lasa pentru 15-20 de minute la temperatura camerei, apoi se taie felii. Sosul ramas se strecoara, i se adauga vinul si se pune din nou la fiert. Separat se fierb pastele in apa cu sare, se scot, se spala in apa rece si se amesteca bine cu untul topit, fierbinte. Muschiul de vita feliat se aranjeaza pe platou cu garnitura de paste, sosul turnat deasupra si cascaval ras. 

Foto: absfreepic.com

 

Articole asemănătoare

  • Sos de portocala cu ghimbir, otet si zahar

    Il intalnim cel mai adesea in retetele de inspiratie asiatica, un sos dens, cremos, cu note picante si dulcegi, aromat si acoperind legumele sau carnea si oferindu-le un gust puternic si seducator. Usor de facut si acasa, pastrand pe cat posibil reteta generala si inovand dupa gust si ingredientele disponibile. La final trebuie sa fie in acelasi timp dulce si acrisor, putin iute si folosit cald, chiar fierbinte.

  • Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana

    Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.

  • Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate

    Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.

  • Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosii

    O mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.

  • Placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata

    Pentru o seara placuta, puteti completa meniul cu o prajitura apetisanta: placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata.


Warning: fopen(cache/543326c8b220082ba60f7079a9b40394) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139