Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

frezii de gradina

frezii de gradina

Daca iubiti atat de mult freziile, aflati ca le putati planta si in gradina voastra. Bulbii sunt rezistenti peste iarna, la fel ca lalelel si zambilele.

Comentarii:

22 Aprilie 2012 postat de lavinia
frezia
frezia trebuie plantata in aprilie afara , scrie si pe prospect si in iunie 15-20 infloreste trebuie foarte mult udata in fiecare 2 zile cite un pahar pe planta de la plantare si pana la recoltare. se poate daca le pui la inceputul lui aprilie sa ia flori in 15-20 iunie le place temperatura de 30-35grade .eu asa le-am pus si am flori 0 luna de la inflorire. sa nu iei planta intreaga cind o tai numai tija cu floare, ca altfel nu se mai ramifica . au un farfum extra. multa bafta. eu nu am avut timp sa le plantez la inceputul lui aprilie si le plantez acuma.

21 Septembrie 2011 postat de eliza
frezii
am plantate in gradina frezii vreau sa stiu daca se scot din pamant sau nu.

10 Aprilie 2011 postat de mona
freziile
spuneti-mi daca pot lasa bulbii de frezii in pamant iarna

18 Februarie 2011 postat de dana
freziile
bulbii de frezie , la fel ca gladiolele si tuberozele, trebuiesc scosi din pamant dupa inflorire si pastrati in locuri uscate si aerisite.o spun din propria experienta

17 Octombrie 2010 postat de oros doina
frezii
cand se planteaza bulbi de frezii toamna sau primavara???

23 Mai 2010 postat de DOINA
freziile
Am cumparat bulbi de frezie si vreau sa stiu mai multe despre cultivarea lor. Pot sa-i plantez in ghivece sau numai in gradina? Cum sa le ingrijesc pentru a obtine si flori la aceste plante? Chiar ma intereseaza si va rog daca puteti sa imi raspundeti la intrebari. Asteptand raspunsul dumneavoastra, va doresc o zi buna.

29 Aprilie 2010 postat de Andreea
intrebare
Buna ziua, Avand in vedere ca gradina imi va fi gata doar in 1-2 sapt, daca plantez frezii, lalele, irisi, etc, mai am vreo sansa sa le vad inflorite anul asta? Multumesc, Andreea

06 Aprilie 2008

Am inteles,sa traiti,asa o sa fac.Cu multumiri T.

06 Aprilie 2008

vecina mea a incercat sa planteze bulbii si primavara si au iesit, dar mai chinuite saracele flori, si mult mai tarziu prin iunie...nu stiu care este explicatia...probabil au incoltit foarte greu....

06 Aprilie 2008

bulbii raman pe loc, nu umblati la ei, doar sa tineti minte unde i-ati plantat sa nu ii sapati primavara cand reimprospatati gradina cu prima sapatura.

06 Aprilie 2008

Multumesc pentru sfaturi,asa o sa fac.Daca imi iese ne intalnim peste un an cu poza mea.Mai am o intrebare insa:in vara scoateti bulbii si-i replantati in toamna sau raman pe loc pentru anul urmator?

06 Aprilie 2008

Foarte frumoase !chiar o sa pun si eu la toamna ,numai sa gasesc bulbi. Am pus o data in ghiveci si nu au inflorit nici una ,nu le-a placut ceva.

06 Aprilie 2008

pe la jumatatea lunii mai daca temperatura este potrivita acestui anotimp, se planteaza toamna odata cu bulbii de lalele si zambile.

06 Aprilie 2008

Asta chiar nu am stiut-o.In ce luna infloresc cultivate afara?Ms.

Adauga un comentariuDin cauza abundentei comentariilor de tip SPAM pe care le-am receptionat in ultima perioada am fost obligati sa modificam platforma de comentare!
Drept consecinta formularul de adaugare este mai complex si necesita completarea corecta a tuturor campurilor.
Atentie! Comentariile ce contin injurii , jigniri, reclame obscure vor fi sterse si vor atrage dupa ele interzicerea accesului utilizatorului respectiv pe toate sectiunile site-ului!
Va multumim pentru intelegere!