Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

mandarin

mandarin

Comentarii:

29 Mai 2011 postat de Stefan
Frumos
Foarte frumos, si eu am pus 1 singur bob de samanta din o mandarina, si dupa cca 3 luni, am o planta frumaosa, de cca 10-12 cm. Sa o tii tot asa in contiuare, udo noaptea cam la 2-3 zile, si sa stea mult timp in soare.

03 Decembrie 2009 postat de ana
:p
am si eu un mandarin care il am dintr-o seminta de la mandarine si am fost cu el la gradina botanica am dat 30de lei si mi-lau altoit iar acum are flori si are cam un an dar e ma inalt ca min (1.70)

22 Aprilie 2009 postat de gheorghe margareta
boli si tratamente la mandarin/lamai
buna ziua, cum si cu ce pot trata un mandarin care are frunzele lipicioase iar pe dos au aparut niste paduchi- am mai imtalnit asa ceva la un lamai dar nu mai stiu cu ce l-am tratat. Poate ma ajutati si-mi dati un sfat ca mi-ar pare tare rau sa se usuce ca acum are si boboci. Va multumesc anticipar. Margo

05 August 2007

Vara il scoateti afara ?

30 Iunie 2007

este altoit? Daca da, ne spui si noua cum?

04 Iunie 2007

f.frumos, eu greu de crescut? dupa cat timp apar mandarine?

Adauga un comentariuDin cauza abundentei comentariilor de tip SPAM pe care le-am receptionat in ultima perioada am fost obligati sa modificam platforma de comentare!
Drept consecinta formularul de adaugare este mai complex si necesita completarea corecta a tuturor campurilor.
Atentie! Comentariile ce contin injurii , jigniri, reclame obscure vor fi sterse si vor atrage dupa ele interzicerea accesului utilizatorului respectiv pe toate sectiunile site-ului!
Va multumim pentru intelegere!