Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
POMEGRANATE AND CRANBERRY BELLINIS

Pomegranate and Cranberry Bellinis

  Pomegranate and Cranberry Bellinis este un shake ce are proprietatea de a va calma. Aceasta reteta este creata de Giada De Laurentiis, bucatar italian de mare succes cu emisiuni tv difuzate in intreaga lume.

Siropul simplu contine:

- 1 cana de apa;

- 1 cana de zahar;

Bellinis :

- 1 cana de gheata;

- 1 1/2 ceasca de sirop simplu;

- 1 1/4 ceasca suc refrigerat de rodie;

- 1 ceasca de suc refrigerat de merisoare;

- 1750 de mililitri dintr-o sticla de Prosecco (vin spumant italian);

- 2 lime taiate in felii subtiri;

- un manunchi de menta proaspata pentru garnitura;

- 1/2 ceasca de seminte de rodie pentru garnitura;

Siropul simplu se prepara intr-o oala medie, combinandu-se apa cu zaharul pe o plita incinsa. Cand amestecul incepe sa fiarba se da focul mai mic si se mai lasa la fiert timp de 5 minute, amestecandu-se din cand in cand, pana cand zaharul se dizolva. Dupa, siropul se lasa la racit.

Bellinis se prepara astfel: gheata se pune in 6-8 boluri, iar apoi se adauga siropul simplu, sucul de rodie si cel de merisoare. Se toarna incet peste Prosecco. Se garniseste si se serveste cu felii de lime, cu menta si seminte de rodie.

Foto: Tina Rupp

Articole asemănătoare

  • Cocktail Tom and Jerry

    Nicio legatura cu celebrul cuplu de personaje din desenele animate, dar un cocktail servit fierbinte, aromat si dulceag.

  • Gin and Orange Cocktail

    Un amestec foarte simplu de gin si suc de portocale, combinand notele de ienupar si cele racoritor-acrisoare de citrice. Daca vreti sa incercati si altceva decat gustul de portocale alaturi de vodka.

  • Crimson and Gold - un gutui japonez plin de culoare

    O varietate de gutui japonez care surprinde placut prin florile sale de culoare rosie, mari, cu textura catifelata, Crimson and Gold poate fi o alegere buna daca vreti un arbust decorativ cu aspect exotic, nu foarte mare si care poate fi ingrijit usor.

  • Ienibaharul, piperul cu o suta de arome

    Ienibaharul este un arbore tropical din familia myrtaceae cu flori si fructe dispuse in ciorchini. Prima descriere in literatura a acestui arbore a fost facuta de naturalistul Patrick Browne in anul 1755, in cartea sa "The Civil and Natural History of Jamaica".

  • Gradina mea de flori in decembrie

    Dupa sosirea oficiala a iernii s-ar putea intelege ca, din cauza frigului si a conditiilor meteorologice tot mai nefavorabile, uneltele de gradinarit pot fi puse la adapost in asteptarea primaverii.


Warning: fopen(cache/c9fd3e87296a64d101e82dd5c8f5e2af) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139