Preparate chinezesti. Salata picanta de pui cu morcov

 Salata picanta de pui cu morcov este o salata ce face parte din specificul chinezesc al preparatelor culinare, fiind o combinatie delicioasa pentru doritorii de ceva nou.


Ingredientele necesare:

4 morcovi mari

1 piept de pui dezosat

5 linguri de ulei de masline

1 lingurita curry

1 lingurita chilli

1 lingura de sos de soia

1 lingura de vin alb demi-sec

sare

piper alb


Mod de preparare:

Se fierb morcovii timp de 10 minute.

Apoi se toaca in fasii foarte subtiri.

Se pun intr-un castron, peste care se adauga sare si piper alb.

Se fierbe si pieptul de pui.

Apoi puiul se toaca cubulete marunte si se adauga peste morcov.

Se prepara un sos picant din uleiul de masline, amestecat cu curry, chilli, sos de soia si vin alb.

Dupa aceea, sosul picant gata preparat se pune peste amestecul din castron.

Se lasa la rece timp de 30 de minute.

Apoi se savureaza cu mare placere.

Se poate servi decorat cu doua felii de lamaie.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/7cbf39af7951bfc1d232c1986f94f498) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139