Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice  Florile si umiditatea atmosferica

Sfredelitorul ramurilor Sfredelitorul ramurilor Fluturii au capul, toracele si abdomenul negre, acoperite cu peri albi. Aripile sunt albe. Cele anterioare sunt prevazute cu numeroase pete mici, negre albastrii, iar cele posterioare cu pete mici, negre albastrii, deschise.

Cum sa asigurati o luminozitate suficienta plantelor dumneavoastra Cum sa asigurati o luminozitate suficienta plantelor dumneavoastra Plantele au nevoie de lumina pentru a trai, deoarece aceasta conditioneaza asimilarea carbonului pe care ele il iau din atmosfera.

Fenicul Fenicul Foeniculum vulgare

Insectele daunatoare pentru vita de vie Insectele daunatoare pentru vita de vie  Dintre daunatorii vitei de vie, deosebit de periculosi sunt: moliile strugurilor si paianjenii vitei de vie.

Gandacul frunzelor de mar Gandacul frunzelor de mar Adultii sunt negri cu antenele si picioarelebrune sau brun-roscate. Pe elitre prezinta striuri longitudinale prevazute cu alveole mici, pronotul este rugos, iar rostrul scurt. Lungimea corpului este de 7-8 mm...

Boli produse de ciuperci la leandru Boli produse de ciuperci la leandru Leandul - Nerium oleander, se cultiva usor, avand flori de un colorit diversificat, care formeaza cime terminale. Se poate planta in pamantul din gradina, in regiunile calde, sau in vase mari.

Ophiopogon Ophiopogon o planta interesanta pentru apartamentul dumneavoastra

Maces Maces Rosa canina

Plante medicinale, roinita Plante medicinale, roinita Roinita, Melissa officinalis, face parte din afmilia Labiatae. Este o planta valoroasa pentru uleiul esential care s eobtine in urma distilarii frunzelor sale, Oleum Melissae, un ulei bogat in citrol, foarte aromat.