Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Sfaturi pentru o gradina sanatoasa Sfaturi pentru o gradina sanatoasa  Este acea perioada a anului cand gradinarii se intreba daca folosirea insecticidelor reprezinta o idee chiar atat de rea.

Lucrarile de intretinere a legumelor cultivate in solarii Lucrarile de intretinere a legumelor cultivate in solarii Lucrarile de intretinere a legumelor cultivate in solarii. Avantajul cultivarii legumelor in solarii este, ca si in cazul celor mentinute in sere, independenta fata de mediul inconjurator. Incinta este menita sa le ofere plantelor tot atat lumina ca si in mediul extern, in plus, o temperatura mai ridicata si constanta le asigura conditiile optime de dezvoltare.

Galbenele Galbenele Calendula officinalis

Pe scurt, despre andive Pe scurt, despre andive Andivele sunt cunoscute de foarte multa vreme ca delicatese. In Anglia sunt acestea cultivate de aproximativ 300 de ani. In secolul 19 belgienii le-au obtinut prin fortarea radacinilor, raspandindu-le apoi in restul Europei

Cativa pasi simpli pot prelungi viata trandafirilor taiati Cativa pasi simpli pot prelungi viata trandafirilor taiati Boschetii de trandafiri, mai ales cei hibrizi nu sunt cele mai frumoase plante din lume, dar florile arata foarte bine in vaze.

Imunitatea plantelor Imunitatea plantelor Cea mai eficace cale de aparare a plantelor impotriva parazitilor criptogamici care o imbolnavesc este imunitatea, adica rezistenta naturala sau dobandita a organismului la atacul microorganismelor.

Pentru gradina din balcon Pentru gradina din balcon  Achimenes, cunoscuta si sub denumirea kimono, este inrudita cu violeta africana si gloxinia.

Fragul Fragul Fragaria vesca

Solul este arid? Solul este arid? Caldura este mare? Nu-i nimic, avem plantele necesare.

Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice  Florile si umiditatea atmosferica