Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Cativa pasi simpli pot prelungi viata trandafirilor taiati Cativa pasi simpli pot prelungi viata trandafirilor taiati Boschetii de trandafiri, mai ales cei hibrizi nu sunt cele mai frumoase plante din lume, dar florile arata foarte bine in vaze.

Imunitatea plantelor Imunitatea plantelor Cea mai eficace cale de aparare a plantelor impotriva parazitilor criptogamici care o imbolnavesc este imunitatea, adica rezistenta naturala sau dobandita a organismului la atacul microorganismelor.

Pentru gradina din balcon Pentru gradina din balcon  Achimenes, cunoscuta si sub denumirea kimono, este inrudita cu violeta africana si gloxinia.

Fragul Fragul Fragaria vesca

Solul este arid? Solul este arid? Caldura este mare? Nu-i nimic, avem plantele necesare.

Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice Cateva procedee simple si eficace pentru asigurarea umiditatii atmosferice  Florile si umiditatea atmosferica

Sfredelitorul ramurilor Sfredelitorul ramurilor Fluturii au capul, toracele si abdomenul negre, acoperite cu peri albi. Aripile sunt albe. Cele anterioare sunt prevazute cu numeroase pete mici, negre albastrii, iar cele posterioare cu pete mici, negre albastrii, deschise.

Cum sa asigurati o luminozitate suficienta plantelor dumneavoastra Cum sa asigurati o luminozitate suficienta plantelor dumneavoastra Plantele au nevoie de lumina pentru a trai, deoarece aceasta conditioneaza asimilarea carbonului pe care ele il iau din atmosfera.

Fenicul Fenicul Foeniculum vulgare

Insectele daunatoare pentru vita de vie Insectele daunatoare pentru vita de vie  Dintre daunatorii vitei de vie, deosebit de periculosi sunt: moliile strugurilor si paianjenii vitei de vie.