Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Ophiopogon Ophiopogon o planta interesanta pentru apartamentul dumneavoastra

Maces Maces Rosa canina

Plante medicinale, roinita Plante medicinale, roinita Roinita, Melissa officinalis, face parte din afmilia Labiatae. Este o planta valoroasa pentru uleiul esential care s eobtine in urma distilarii frunzelor sale, Oleum Melissae, un ulei bogat in citrol, foarte aromat.

Plante medicinale, musetelul Plante medicinale, musetelul Este o planta ierboasa, anuala, cu radacina pivotanta, subtire, cu numeroase ramificatii dezvoltate superficial.

Menta Menta Mentha piperita

Degetelul Degetelul Degetelul lanos, Digitalis lanata, face parte din genul Digitalis, familia Scrophulariaceae. Speciile genului Digitalis sunt cunoscute pentru substanta cardiotonica - digitalina - cunoscuta de frunzele lor (Folia digitalis).

Repausul si iernarea plantelor de camera Repausul si iernarea plantelor de camera  In functie de originea lor, plantele au nevoie de conditii uniforme pe parcursul anului, sau dimpotriva cu perioade marcate cu frig si seceta care le determina sa intre intr-o perioada de repaus mai mult sau mai putin important in viata plantei.

Ce ingrasaminte naturale putem folosi in gradina de legume? Ce ingrasaminte naturale putem folosi in gradina de legume? Legumele produc mult daca sunt cultivate in pamant bogat; de aceea in gradina trebuie sa se aplice ingrasaminte. Vom enumera principalele ingrasaminte organice ce pot fi folosite in gradina de legume.

Plantele de langa noi Plantele de langa noi Oxalisul

Musetelul, medicul de plante Musetelul, medicul de plante Matricaria recutita sau musetelul este cunoscut uneori sub denumirea de "medicul de plante", intrucat se crede ca acesta ajuta la cresterea si sanatatea altor plante, in special a celor care produc uleiuri esentiale.