Demo magazin virtual Publicitate:

acoperirea tufelor iarna

French coffee

French coffee Ingrediente: 3 cl brandy 1 portie espresso 2 linguri zahar...

Grdina Botanic "Alexandru Borza" a Universitii "Babe-Bolyai" Cluj-Napoca

Grdina Botanic este o instituie ce aparine Universitii Babe-Bolyai i a fost fondat n 1920 de prof. Alexandru Borza. Se ntinde pe o suprafa de peste 140.000 mp, solul su fiind adecvat pentru creterea plantelor din toat lumea. Colecia sa const n 10.000 de taxoni cultivai n sere sau n sectoarele exterioare ale grdinii.

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou Grdina Botanic din Jibou a fost nfiinat n 1968 ca baz didactic. Grdina ocup o suprafa de 24 ha pe vestigiile unui vechi parc de agrement din preajma castelului medieval, fost reedin nobiliar a familiei Wesselnyi.

Grdina Botanic din Bucureti

Grdina Botanic din Bucureti Grdina Botanic din Bucureti a fost nfiinat ca instituie n anul 1860, pe lng Facultatea de Medicin i Farmacie, de ctre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafa relativ mic (7 ha), localizat n partea stng a oselei Cotroceni. Amenajarea adecvat a acestui spaiu, ca baz didactic i de cercetare, a fost realizat sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituii.

Erinoza vitei de vie

Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

For beloved

For beloved Ingrediente: 50 ml brandy 5 ml sirop de banane 150 ml Sprite...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Peltea de struguri

Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile