Demo magazin virtual Publicitate:

flori de gradina care infloresc in luna iulie

Agave Julep

Agave Julep Ingrediente: 35 ml Gold tequila 25 ml suc de lime 12,5 ml sirop de zahar

Tort de piscoturi

Tort de piscoturi Ingrediente: 500 g piscoturi 150 ml apa 200 g zahar 2 linguri de rom

Persea gratissima

Persea gratissima Plantele prezinta frunze lungi de 20-30 de cm, verzi, mate, usor ondulate. Cultivata ca planta de apartament, nu infloreste. Avocado necesita lumina, plantele suporta razele directe ale soarelui, cu exceptia orelor de pranz din timpul verii. Se dezvolta bine intr-un amestec de pamant , compus din mranita si pamant de gradina. Plantele suporta destul de bine aerul uscat dintr-o incapere racoroasa. Vara necesita udare frecventa si pulverizare cu apa a frunzelor.

Arnica

Arnica Tinctura de arnica se poate administra atat pe cale interna, cat si externa.

Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.

Sucurile de fructe

Sucurile de fructe Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.

Lucruri utile

Lucruri utile Stiati ca: Vanatul ramane proaspat si isi pastreaza gustul nealterat daca este presarat cu cafea macinata.

Dieta macrobiotica urmata de Madonna

Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani.