Demo magazin virtual Publicitate:

inmultire leandru

Mocanesti

Fructele sunt mijlocii sau mari, sferice, de culoare visinie-inchisa. Pulpa este rosie-inchisa, potrivit de astringenta aproape neaderenta...

Asparagus

Asparagus 	Planta ornamentala prin frunze Denumire stiintifica: Asparagus densiflorus Familia: Liliaceae Origine: Africa de Sud Dimensiuni: 45 - 60 cm Conditii: Se uda moderat. Prefera multa lumina, inclusiv soare direct. Inmultire: prin seminte, sau prin despartirea tufelor.

Streptocarpella - un streptocarpus aparte

Streptocarpella - un streptocarpus aparte O planta mai putin obisnuita si o minune la fereastra dumneavoastra! In anumite conditii poate inflori pe tot parcursul anului.

Supa mexicana uscata

Supa mexicana uscata Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.

Bucurati-va de gladiole

Bucurati-va de gladiole Gladiola - cultivare si ingrijire

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare Se aplica aceleasi lucrari ca in anul I, la care se adauga dezmusuroitul, taierea de formare si instalarea mijloacelor de sustinere. Dezmusuroitul vitelor se face cind temperatura aerului se prevede a nu mai scadea sub minus 6-8 grade C...

Grdina Botanic din Bucureti

Grdina Botanic din Bucureti Grdina Botanic din Bucureti a fost nfiinat ca instituie n anul 1860, pe lng Facultatea de Medicin i Farmacie, de ctre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafa relativ mic (7 ha), localizat n partea stng a oselei Cotroceni. Amenajarea adecvat a acestui spaiu, ca baz didactic i de cercetare, a fost realizat sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituii.

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

For beloved

For beloved Ingrediente: 50 ml brandy 5 ml sirop de banane 150 ml Sprite...

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Conservarea tarhonului

Ingrediente: tarhon, otet de 9 grade. Preparare: Se poate usca ca si

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4