Demo magazin virtual Publicitate:

inmultirea florilor

East India

East India Ingrediente: 3 cl brandy 1cl curacao 2 cl suc de ananas 1 picatura bitter...

Grdina Botanic a Palatului Copiilor, Tulcea

Grdina Botanic din Tulcea este un cadru adecvat pentru experiment, cercetare i protecia speciilor rare din flora spontan a Dobrogei. Din toate timpurile, viaa omului a fost condiionat de cea a plantelor, contactul cu plantele determinnd omul s le cunoasc tainele i s mbine ct mai armonios utilul cu frumosul.

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Friptura de miel la cuptor

Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Crema de lamaie

Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie

Spagheti picante

Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt

Linguinne cu ardei

Ingrediente: 3 ardei grasi, 1 ceapa, ulei, 5 rosii medii, 250 g paste linguinne