Demo magazin virtual Publicitate:

lipsa potasiu

Regimul supei pentru o saptamana

Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Salata picanta

Salata picanta 1/2 conopida taiata in felii mici, 1 lingura sana, 1 lingura ulei de masline...

Inlocuitorii naturali ai zaharului

Fructele proaspete, care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri pot inlocui cu succes zaharul.

Sarea iodata

Iodul este un micro-element nutritiv, ca si fierul, calciul sau fosoforul, care este indispensabil organismului uman.

Gulii umplute

Gulii umplute Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.

Sucurile de fructe

Sucurile de fructe Sucurile de fructe proaspete sunt, asa cum afirma multi specialisti, sanatate curata.

Preveniti ingrasarea din cauza stresului

Nu trebuie sa permiteti stresului sa va guverneze viata. Traiti intr-un ritm alert si de cele mai multe ori nu va dati seama ca expunerea la un stres prelungit poate avea drept consecinta o multime de boli.

Cura cu grau incoltit

Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.

Fertilizarea terenurilor

Fertilizarea terenurilor Fertilizarea terenului este bine sa se faca folosind numai ingrasaminte organice, deoarece este mai sanatos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii amatori de legume proaspete, care vor aprecia foarte mult acest lucru.

Azalee

Delicatele azalee (rhododendron) sunt plante care impodobesc in special spatiile semiumbrite si racoroase.

Capsuni cu miere

Capsuni cu miere 2 linguri miere, 3 linguri alune (sa nu fie prajite), 500 gr capsuni...

Inghetata de iaurt cu fructe

Inghetata de iaurt cu fructe 1 pahar de iaurt, fructe la alegere (capsuni, pere...

Mancare de gulii

Mancare de gulii 2 gulii rase, 2 castraveti mici taiati felii, 5 ridichi de luna...

Vitamina K

Vitamina K Numita si antihemoragica, vitamina K este liposolubila si intervine in coagularea sangvina. Prezenta in organism in mod natural, nu este de obicei parte componenta a preparatelor din comert. Indispensabila vietii, vitamina K rezista la caldura, dar nu si la lumina, in prezenta oxigenului si in mediile alcaline

Sfaturi pentru decorarea bradului de Craciun

Sfaturi pentru decorarea bradului de Craciun Sunteti in cautarea unor idei noi pentru decorarea bradului de Craciun? V-ati plictitsit de vechile globuri si decoratiuni pentru brad? Iata in continuare cateva idei care va vor ajuta in alegerea dvs.

Acidul folic sau vitamina B9

Acidul folic sau vitamina B9 Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr-o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fasole verde, caise, banane, portocale, mazare.

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide

Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.

Agenti patogeni

Agenti patogeni Mana cartofului reprezinta pentru intreaga lume una dintre cele mai distructive boli ale plantelor de cultura, cauzand culturii cartofului pierderi de bilioane de dolari in fiecare an.

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...

Vitamina B1