Demo magazin virtual Publicitate:

zeama

Yusmalis

Yusmalis Ingrediente: 3 cl cogniac 1,5 cl vermouth 1,5 cl grand marnier Ingredientele se amesteca...

Dovleac turcesc

Dovleac turcesc Denumitre stiintifica: Cucurbita maxima. Familie: Cucurbitacee. Dovleacul este o planta anuala, cataratoare, care creste de la 50 cm pana la 5 m intr-un ritm rapid. Este sensibil la inghet. Infloreste din iulie pana in septembrie...

Tivoli

Pomul este de vigoare mijlocie sau supramijlocie si formeaza o coroana globuloasa. Fructele sunt mici sau mijlocii, globuloase...

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Bame

Bame Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.

Indicatii multiple pentru FENICUL

Indicatii multiple pentru FENICUL Proprietatile diuretice si detoxifiante si utilizarea lui in bucatarie. Ulei de fenicul - recomandari.

  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4