Te rugam sa te autentifici.

Termeni de utilizare a magazinelor gradinamea.ro

Produsele puse in vanzare online prin intermediul gradinamea.ro apartin exclusiv Societatilor comerciale care vand produse prin intermediul magazinelor sale, nefiind proprietatea site-ului.

Statutul si responsabilitatea gradinamea.ro

gradinamea.ro are cu Societatile comerciale care vand produse prin intermediul magazinelor sale exclusiv o relatie de colaborare care consta in prezentarea si promovarea produselor in cadrul site-ului www.gradinamea.ro si in siteurile partenere.

In fapt, gradinamea.ro nu este implicat in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii, in care Dvs. ati putea fi parte, si nu este raspunzator de niciuna dintre actiunile dvs. sau de actiunile unei Societati comerciale care vinde produse prin intermediul magazinelor salesi nici de litigiile sau datoriile provenite din folosirea sistemului de vanzare online.

Siguranta tranzactiilor

gradinamea.ro nu verifica, nu urmareste si nici nu controleaza articolele puse in vanzare la magazinele sale online. gradinamea.ro nu poarta nici o raspundere pentru articolele oferite spre vanzare prin magazinele sale, raspunderea revenind exclusiv Societatilor comerciale care vand produsele.

Astfel, nu putem urmari daca s-au respectat sau se vor respecta prevederile legale pentru calitatea si siguranta bunurilor vandute , pentru capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite, pentru respectarea conditiilor contractuale in perioada de garantie a produselor.

Informarea utilizatorilor

Obligatiile gradinamea.ro nu includ implementarea unui control asupra informatiilor afisate de catre Societatile comerciale care vand produse prin intermediul magazinelor sale.

In eventualitatea in care nu acceptati termenii prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile magazinelor online gradinamea.ro.

In cazul in care continuati sa utilizati serviciile site-ului nostru acest lucru inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord.