PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT

Pavaje din beton amprentat Pret: 1.00


Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice, pentru protectie la aparitia fisurilor, si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, caramizii, gresiei etc.
 
Culoarea dorita de client este obtinuta cu ajutorul unui colorant special (praf) care are dublu rol : acela de a asigura culoarea aleasa cat si rol de a ridica duritatea betonului.
Utilizind matritele adecvate, se pot realiza suprafete mari sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un aspect autentic de blocuri masive de piatra naturala. Avem disponibile peste 20 modele de beton amprentat si peste 30 de culori distincte.
Betonul amprentat se executa oriunde se poate turna beton. Indiferent de climat, pot fi produse suprafete frumoase, cu durabilitate, care sa depaseasca oricare alte forme de pavaj.
Se poate aplica cu succes fiind totodata o solutie ideala la amenajarea zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, pietelor, parcarilor, statiilor de benzina, teraselor, drumurilor de acces, cat si a spatiilor mai inguste precum alei pietonale, trotuare, piscine etc.
 
Executie - Beton Amprentat:
- Se toarna un strat de mixtura speciala de beton, cu textura fibroasa pe cofragul pregatit in prealabil.
- Se coloreaza cu un strat de colorant (praf), cu rol de intaritor, pe intreaga suprafata, pentru o culoare frumoasa si originala la fiecare executie in parte, peste care se aplica praful antilipire ce va da nuanta patinata a betonului.
- Suprafata se amprenteaza cu ajutorul unei matrite cu modelul ales de client. Va putem oferi numeroase modele unice, pentru a beneficia de posibilitati nelimitate de design si realizare.
- Se dau rosturi de dilatatie si se aplica doua tipuri de lac (rasina acrilica) cu rolul de a sigila porii betonului, rezultand asfel o suprafata impermeabila.

Contact: Empire Paving

Alte produse din Pavaje