Citeste articole din "Alimentatie naturista"

 • Smoothie cu mango si banana pentru o imunitate mai buna

  Smoothie cu mango si banana pentru o imunitate mai buna

  Cu totii ne dorim sa avem un sistem imunitar cat mai puternic, iar alimentatia corecta este esentiala. Iata un smoothie usor de pregatit, cu gust puternic de fructe, care ofera sistemului imunitar sustinerea de care acesta are nevoie.

 • Suc de rosii pentru un sistem imunitar puternic

  Suc de rosii pentru un sistem imunitar puternic

  O reteta usor de pregatit din rosii bine coapte, cu busuioc, patrunjel proaspat, castravete racoritor si un praf de piper negru, plina de vitamine, recomandata pentru un sistem imunitar mai rezistent.

 • Smoothie revigorant cu mar si castravete

  Smoothie revigorant cu mar si castravete

  O reteta relativ simpla, cu gust fructat, proaspat, racoritor, buna pentru a hidrata corpul si a-i da un plus de energie mai ales in zilele obositoare. Cu multe vitamine, este o alternativa interesanta si pentru o gustare.

 • Smoothie pentru un somn odihnitor

  Smoothie pentru un somn odihnitor

  O reteta simpla, cu gust intens de migdale, putina nucsoara parfumata si multa miere pentru un smoothie care ajuta organismul sa se odihneasca mai bine.

 • Smoothie cu zmeura

  Smoothie cu zmeura

  Cu un gust dulce-acrisor, natural si delicios, un smoothie pentru cei mici si cei mari deopotriva

 • Cardamomul in alimentatie

  Cardamomul in alimentatie

  Cardamomul este una dintre cele mai vechi si pretioase mirodenii din lume. Din acest motiv este si una dintre cele mai scumpe, dupa sofran, vanilie si trufe.In Orientul Mijlociu, praful de cardamom verde este utilizat ca si condiment pentru mancarurile dulci, dar si ca aroma traditionala in ceai si cafea.


Warning: fopen(cache/0f2754f569772eb0067237ea0e58b543) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139