
De ce sa bem sucuri naturale de fructe si legume
Cand vine vorba de sucurile din fructe si legume o regula este esentiala: trebuie baute cat mai repede, imediat ce au fost preparate
Cand vine vorba de sucurile din fructe si legume o regula este esentiala: trebuie baute cat mai repede, imediat ce au fost preparate
Cu un gust dulce-acrisor, natural si delicios, un smoothie pentru cei mici si cei mari deopotriva
Cardamomul este una dintre cele mai vechi si pretioase mirodenii din lume. Din acest motiv este si una dintre cele mai scumpe, dupa sofran, vanilie si trufe.In Orientul Mijlociu, praful de cardamom verde este utilizat ca si condiment pentru mancarurile dulci, dar si ca aroma traditionala in ceai si cafea.
Rolul ciupercilor in bucatarie a fost mereu comparabil cu acela al plantelor de baza sau chiar al carnii.
Portocala nu este nici singurul si nici cel mai important fruct din familia citricelor pentru alimentatie, chiar daca este cel mai popular.
Ingrediente: 6 cartofi medii 200 g ciuperci proaspete 1 ceapa
Ricotta este un sortiment de branza proaspata, cremoasa, de culoare alba, cu continut scazut de grasimi intrebuintata in bucataria italiana.Traditional este produsa din resturile ramase din productia altor tipuri de branza sau din cheag, dupa separarea zerului de lapte de oaie.
Alimentele bogate in amidon, precum cartoful, painea, cerealele, orezul sau pastele fainoase ar trebuie sa constituie circa o treime din alimentatia zilnica, spun studii recente in domeniu.
Zucchini este ruda apropiata a dovlecelului romanesc si se poate pregati in supe cremoase, in salate, pe gratar, la cuptor si in multe alte moduri. Aroma sa discreta completeaza si desavraseste paleta gusturilor de sezon.
Probabil prima impresie pe care o face Quinoa este ca are un nume ciudat cu sonoritate orientala. Locul de origine al acesteia se identifica, totusi, cu zona septentrionala a Americii de Sud. Planta a fost intrebuintata in alimentatie din perioada imperiului incas.