Termeni si Conditii

Definitii

Termenii "gradinamea.ro", "Site-urile", "Site-ul", "noi", "Compania" reprezinta firma UZINA DE NET INTERACTIVE SRL si serviciile sale oferite prin site-ul gradinamea.ro. UZINA DE NET INTERACTIVE SRL are sediul principal in Bucuresti, Sector 3, Str. Cindrel, Nr.34B, Ap.1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. de ordine J40/5829/2010, Cod Unic de Inregistrare 27031599. Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile UZINA DE NET INTERACTIVE SRL, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica tuturor site-urilor Companiei, serviciilor si continutului acestora.

Site-urile, serviciile si continutul acestora va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-urile Companiei si serviciile oferite prin intermediul acestora. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Beta Software Management, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor gradinamea.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-urile Companiei ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: forumuri, servicii de vanzare-cumparare, magazin virtual, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului gradinamea.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Companiei includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative gradinamea.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru gradinamea.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Compania nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Pentru accesul la serviciile gradinamea.ro exista urmatoarele posibilitati: CONT BASIC gratuit (permite adaugarea in magazinul virtual a unui numar nelimitat de produse dintre care 5 sunt vizibile permanent pe site), CONT PRO - pe baza de abonament platit prin SMS - 6 EURO (31 zile calendaristice) si 10 EURO (60 zile calendaristice) (permite adaugarea si vizibilitatea in site a unui numar nelimitat de produse, pagina personala dedicata companiei, link care siteul companiei), Produs Zona PROMO - pe baza de abonament platit prin SMS - 10 EURO (10 zile calendaristice) (permite promovarea unui produs in Zona PROMO, zona speciala vizibila in 90% din paginile gradinamea.ro)

Plata serviciilor

Plata prin serviciul "plati prin SMS" se poate face de catre oricine care este detinator sau are acces la un telefon mobil . Serviciul "Plati prin SMS" se realizeaza prin intermediul mobilpay.ro, operat de NETOPIA Sistem. Acest serviciu este disponibil doar in retelele Vodafone si Cosmote. Tarifele nu contin TVA.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul gradinamea.ro, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Beta Software Management are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor Companiei

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
 • sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
 • posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

Compania nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Compania actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. Compania nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemena situatii. Compania isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

Compania isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile, paginile personalizate sau camerele de chat ii garantati firmei Beta Software Management dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Compania poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Compania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara sau in cazul in care a-ti aceptat explicit sa le faceti publice.

Compania isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Companie sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Compania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatiare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Beta Software Management, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Beta Software Management poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Companiei, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Beta Software Management poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Companiei si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Companiei. Mai mult, Beta Software Management nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul gradinamea.ro.

Utilizarea materialelor

Compania va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul gradinamea.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Companiei. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Companiei, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile Companiei

Beta Software Management nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al Companiei Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Beta Software Management permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Beta Software Management.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile Companiei

Beta Software Management ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale.

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Beta Software Management nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului gradinamea.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Beta Software Management de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-rile Companiei pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Beta Software Management nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Beta Software Management nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Beta Software Management nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile Companiei

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Compania nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor gradinamea.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Compania nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane poate fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Compania nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Beta Software Management nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Beta Software Management a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor Beta Software Management
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor Beta Software Management;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilorsite-urilor Beta Software Management se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
 • Beta Software Management nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Beta Software Management si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Beta Software Management se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Beta Software Management in privinta utilizarii site-urilor Companiei.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Beta Software Management si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor Companiei, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Beta Software Management sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Beta Software Management sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatile dintre utilizatori si Beta Software Management vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.


Warning: fopen(cache/0b85f3c34f672c3d1aec8a65234186dd) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139