Citeste articole din "Plante decorative prin flori"

 • Anemonele blanda Rosea

  Anemonele blanda Rosea

  Cu inflorescente rezistente, numeroase, cu o dualitate cromatica delicata - albe in centru si mov deschis spre exteriorul petalelor - acest soi de anemone este perfect pentru amplasamente mai mari, pentru a transforma radical un spatiu verde, o gradina sau un parc, pentru a aduce o adevarata explozie de culoare cu eforturi si investitii minime.

 • Veronica White

  Veronica White

  Veronica White reprezinta o optiune decorativa accesibila ca pret si usor de ingrijit, foarte frumoasa datorita manunchiurilor de flori mici, albe, delicate, tulpinile putand sa ating la maturitate lungimea de 50 de cm.

 • Calin Roseum

  Calin Roseum

  Un arbust ornamental relativ raspandit, apreciat pentru florile sale mari si albe, dar si pentru rezistenta si usurinta cu care poate fi aclimatizat, acest tip de calin este una dintre alegerile la indemana atunci cand vreti sa aduceti gradinii un plus de prospetime si eleganta.

 • Carciumareasa

  Carciumareasa

  Daca “florile sunt poeziile pamantului” , dupa cum spune Valeria Mahok, atunci gradinile sunt probabil culegerile cu cele mai frumoase versuri. Florile pot transforma orice colt de verdeata intr-un adevarat paradis multicolor, asadar este normal sa fie dorite oricand si de catre toti.

 • Specii de Iris pentru gradina mea de iarna

  Specii de Iris pentru gradina mea de iarna

  Inca din timpuri indepartate, Irisul simbolizeaza vestile bune in limbajul florilor. Bunaoara, cei de astazi il considera un vestitor remarcabil al primaverii, intrucat isi daruieste nota pretioasa a parfumului sau.


Warning: fopen(cache/9e260ec87b80ac6c5db533c695f2a70f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139