Citeste articole din "Gradini Botanice"

 • Aria Protejata Poda, Bulgaria

  Aria Protejata Poda, Bulgaria

  Aria Protejata Poda se gaseste la cativa kilometri departare de Bourgas, pe drumul catre Sozopol. In ciuda dimensiunilor reduse, este una dintre cele mai apreciate atractii bulgare aflate pe litoralul Marii Negre si poate constitui oricand un popas pentru turistii romani.

 • Rezervatia mixta Saraturi Murighiol

  Rezervatia mixta Saraturi Murighiol

  Vizitata pentru peisajul deosebit si practicarea pescuitului, Rezervatia mixta Saraturile Murighiol face parte din Rezervatia Naturala Saraturi. Obiectivul este accesibil turistilor fara taxa de vizitare si ofera conditii bune de campare.

 • Gradina Botanica din Chisinau

  Gradina Botanica din Chisinau

  Ca orice capitala europeana orasul Chisinau se mandreste cu o frumoasa gradina botanica, infiintata in anul 1950 pentru interesul specialistilor si oamenilor atrasi de natura. Obiectivul se gaseste la marginea orasului, in sectorul Botanica, iar ca suprafata ocupa 104 ha.

 • Gradina Vaticanului

  Gradina Vaticanului

  Unul dintre cele mai spectaculoase si odihnitoare locuri din capitala italiana este fara indoiala Gradina Botanica a Vaticanului, situata in spatele Palatului Corsini.

 • Parcul National Defileul Jiului

  Parcul National Defileul Jiului

  Infiintat in anul 2005 pe suprafata de 11,127 hectare, Parcul National Defileul Jiului este una dintre cele mai tinere arii protejate din Romania.

 • Cele mai frumoase parcuri din Paris

  Cele mai frumoase parcuri din Paris

  Numarand peste 400 de parcuri, Parisul merita titlul de cea mai “verde” capitala din Europa. Scuarurile, gradinile si parcurile sunt cele trei forme pe care le imbraca spatiile verzi in orasul romantismului.

 • Parcul National Chapada dos Veadeiros, Brazilia

  Parcul National Chapada dos Veadeiros, Brazilia

  Chapada dos Veadeiros este o regiune naturala din Brazilia, si un parc national intrat in patrimoniul UNESCO pentru vegetatia Cerrado, unul dintre cele mai vechi si variate ecosisteme de pe glob.

 • Parcul National Calimani

  Parcul National Calimani

  Calimanul ocupa partea nord-vestica a grupei centrale a Carpatilor Orientali, reprezentand cel mai extins masiv vulcanic din tara noastra.


Warning: fopen(cache/5fc4831760f0058838e6e8d87d45600d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139