Citeste articole din "Totul despre gradina"

 • Trandafirul Augusta Luise, frumusete eleganta si parfum dulce

  Trandafirul Augusta Luise, frumusete eleganta si parfum dulce

  Soi de trandafir teahibrid cu boboci mari, parfumati, dubli, cu multe petale de un roz delicat si cu textura catifelata, Augusta Luise este excelent pentru gradini si parcuri, unde atrage prin colorit, dar si pentru buchete destinate unor ocazii memorabile.

 • Ardeiul gras Robertina, gust dulce si savoare speciala

  Ardeiul gras Robertina, gust dulce si savoare speciala

  Soi de ardei gras cu productie buna, Robertina este foarte apreciat de cultivatori si mai ales de cumparatori pentru gustul intens, dulceag, aromat, fiind o excelenta optiune pentru salate, conservare si alte retete diverse.

 • Laleaua White Liberstar

  Laleaua White Liberstar

  Lalelele albe sunt mai rar intalnite, iar acest soi atrage din prima clipa datorita intensitatii imaculate a culorii, dar si pentru marimea iesita din comun a florilor grele, elegante, perfecte pentru orice spatiu verde, dar si pentru buchete si aranjamente destinate unor ocazii speciale.

 • Trandafirul Gloria Dei

  Trandafirul Gloria Dei

  Soi premiat si foarte apreciat de trandafir bicolor, cu petale galbene cu mici pete roz, delicate si proaspete, Gloria Dei este o alegere excelenta pentru gradini, parcuri, buchete sau aranjamente florale.

 • Ceapa rosie Red Creole

  Ceapa rosie Red Creole

  Soi de ceapa rosie cu gust puternic, aromat, picant, mai putin dulce decat alte varietati, foarte buna pentru salate, conservare si preparate diverse, Red Creole este relativ usor de reconoscut datorita culorii, putin mai deschise, si a formei usor turtite

 • Trandafirul Knock Out

  Trandafirul Knock Out

  Varietate hibrida rezistenta, longeviva, cu numerosi boboci de un roz-visiniu intens si atragator


Warning: fopen(cache/55afb7319f650248222379969ae7a7a6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139