Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Flori de Amaryllis pentru un farmec tomnatic in casa Flori de Amaryllis pentru un farmec tomnatic in casa Amaryllis, planta care poarta stiintific denumirea de Hippeastrum, provine tocmai din America de Sud si este o planta bulboasa, perena. Ca urmare a acestui lucru, pentru a ne bucura de minunatele ei flori, trebuie sa ii acordam ingrijiri cu totul speciale.

Crizantema, podoaba teraselor de toamna Crizantema, podoaba teraselor de toamna Crizantema este o planta de toamna foarte indragita care impodobeste cu succes o terasa de toamna sau un balcon, fiind decorativa pana la inceputul iernii. Crizantemele,

Plante de apartament adaptate la conditii de iluminare scazuta Plante de apartament adaptate la conditii de iluminare scazuta  Oricine ar fi tentat sa creada ca plantele nu aduc alt beneficiu, in interior, afara de cel decorativ, se inseala. Multe plante au capacitatea sa improspateze aerul si sa previna efectul factorilor alergogeni precum parful.

Miltonia, frumusetea Americii Latine intr-un ghiveci de flori Miltonia, frumusetea Americii Latine intr-un ghiveci de flori Marele grup al orhideelor include o varietate de apartament declarata convingator de specialisti “floarea lunii Mai”. Miltonia este confundata uneori cu trei frati patati din cauza aspectului, chiar daca botanic vorbind cele doua nu sunt in relatie de rudenie.

De ce merita sa achizitionezi un Filodendron De ce merita sa achizitionezi un Filodendron “Philodendron” este un gen de plante reprezentat prin sute de specii, din care doar cateva sunt intalnite curent in apartament.

Violetele africane, flori de succes pentru interior Violetele africane, flori de succes pentru interior  Violetele africane au dobandit reputatia de plante ideale pentru interior deoarece cu putin efort oricine le poate ajuta sa infloreasca intreaga durata a anului. Violeta africana este o planta pitica, cu flori micute si colorate in albastru, mov, alb sau diverse combinatii.

Plante toxice, decoratiuni de Craciun Plante toxice, decoratiuni de Craciun Plantele ornamentale pot indeplini cu gratie rolul de cadou pentru Craciun. Un aspect mai putin adus in atentie este ca printre ele se numara si unele specii toxice periculoase.

Peperomia, o planta de succes pentru casa si birou Peperomia, o planta de succes pentru casa si birou Avand un aspect interesant si fiind usor de ingrijit, peperomia a devenit o planta destul de populara in domeniul decoratiunilor interioare.

Decoratiuni din flori pentru Craciun Decoratiuni din flori pentru Craciun Perioada dinaintea Craciunului si atmosfera creata de decoratiunile specifice acestui sezon ne introduc intr-o lume feerica

Oaza verde din locuinta noastra Oaza verde din locuinta noastra Florile ne infrumuseteaza ziua cu minunatele lor petale si transforma orice ambianta intr-una prietenoasa