Citeste articole din "Planuri gradina"

 • Sfaturi pentru un gradinar incepator

  Sfaturi pentru un gradinar incepator

  Flori recomandate unui gradinar incepator: floarea-soarelui, carciumaresele, craitele, sangele voinicului, panselutele, sporul casei, condurul doamnei, muscatele, trandafirii.

 • Plante bulboase care tin rozatoarele departe de gradina

  Plante bulboase care tin rozatoarele departe de gradina

  Nimeni nu acorda prea multa importanta rozatoarelor pana in clipa cand ajung o amentintare pentru gradina. Bulbii florilor, pe langa faptul ca sunt o tinta usoara, constituie o adevarata “delicatasa” pentru micile animale, fapt care impune adoptarea urgenta a unor masuri “defensive”.

 • Craitele, plante multicolore de toamna

  Craitele, plante multicolore de toamna

  In sezonul rece, craitele constituie cea mai populara sursa de culoare din gradinile noastre. Intalnite in nuante de galben, rosu si portocaliu, acestea se intalnesc mai ales in gradinile din zonele rurale, unde formeaza borduri atractive.

 • Care este diferenta dintre bulbi si tuberculi?

  Care este diferenta dintre bulbi si tuberculi?

  Primavara aduce in atentie notiuni pe care multa lume nu si le-a insusit atat de bine pe cat ar crede. Dovada ca multi, chiar si dintre cei preocupati de gradinarit, confunda deseori bulbii cu tuberculii.

 • Cateva notiuni despre Ph-ul solului

  Cateva notiuni despre Ph-ul solului

  In primul si in primul rand cand facem referire la ph-ul solului trebuie sa avem in vedere ca acest termen indica nivelurile de aciditate si alcalinitate ale solului. Acestea afecteaza in mod direct disponibilitatea nutrientilor.

 • Alcalinitatea si aciditatea solului

  Alcalinitatea si aciditatea solului

  Indiferent de cat de mare ar fi pasiunea dumneavoastra pentru gradinarit, problemele nu va vor ocoli. Daca reusiti sa treceti peste ele si pe parcurs nu va pierdeti interesul pentru plante, aveti mari sanse sa deveniti un gradinar minunat.

 • 10 condimente de crescut in casa

  10 condimente de crescut in casa

  Iarna aceasta puteti sa incepeti sa cresteti plantele aromatice preferate in casa. Nu este greu si cu siguranta rezultatul va va multumi in conditiile in care veti economisi bani

 • Gradinaritul cu ajutorul pietrelor

  Gradinaritul cu ajutorul pietrelor

  Fie ca aveti in gradina o gramada de pietre cu care nu stiti ce sa faceti, sau intentionati sa achizitionati cateva pentru a reamenaja designul deja existent, veti gasi numeroase idei si sugestii care sa va indrume catre un rezultat pozitiv.


Warning: fopen(cache/621e82f34fc27963121fe4726fa51ff3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139