Citeste articole din "Planuri gradina"

 • 4 sfaturi pentru gradinaritul in anotimpul rece

  4 sfaturi pentru gradinaritul in anotimpul rece

  Vremea devine din ce in ce mai rece si iarna se instaleaza incetul cu incetul in toate gradinile. In unele locuri deja si-a intrat in drepturi si plantele dorm acoperite de plapuma deasa de nea.

 • Cultivarea dovlecilor

  Cultivarea dovlecilor

  De mai bine de 5.000 de ani dovlecii sunt cultivati in intreaga lume in diferite marimi si varietati. De la cei mai mici care pot sa se dezvolte si intr-un ghiveci pana la cei gigant.

 • Iarba artificiala - frumoasa si usor de intretinut

  Iarba artificiala - frumoasa si usor de intretinut

  Cei care adora peisajul verde din fata si din jurul casei stiu ca gazonul este cel mai potrivit pentru acest lucru. Desi se intretine destul de greu, atat din punct de vedere material cat si al activitatilor pe care trebuie sa le intreprindeti pentru a fi mereu admirat de cei care va viziteaza, este trecut pe lista preferintelor multora.

 • 5 sfaturi pentru orice gradina

  5 sfaturi pentru orice gradina

  Sa aveti grija de gradina dumneavoastra pentru un aspect placut, pentru florile preferate si pentru legumele sanatoase daca gradinaritul organic nu vi se pare a fi dificil, poate fi una dintre cele mai relaxante activitati.

 • Gradinaritul indoor, mai usor cu ajutorul LED

  Gradinaritul indoor, mai usor cu ajutorul LED

  Daca iubiti plantele si spatiul detinut va ofera posibilitatea sa amenajati o camera special pentru acestea veti avea nevoie de mult soare. In cazul in care razele acestuia nu sunt foarte darnice cu intreaga incapere cu siguranta veti avea nevoie de un plus de lumina.

 • 3 idei pentru o gradina contemporana

  3 idei pentru o gradina contemporana

  Sa aveti un loc al dumneavoastra unde sa va relaxati dupa o zi aglomerata la birou este un vis. O gradina cu un design contemporan unde sa socializati cu familia si cei apropiati este o idee minunata, usor de pus in aplicare.

 • Cand si cum folosim ingrasamintele ?

  Cand si cum folosim ingrasamintele ?

  Daca gradinaritul este trecut pe lista hobby-urilor dumneavoastra cu siguranta v-ati gandit cand si cum trebuie sa folositi ingrasamintele. De asemenea s-ar putea sa fi gresit deseori din cauza ca ati adaugat prea multe substante nutritive plantelor, sau prea putine.

 • Care sunt beneficiile produselor ecologice ?

  Care sunt beneficiile produselor ecologice ?

  In ultimele decenii multe persoane au descoperit, au vazut si au simtit beneficiile unei alimentatii sanatoase, organice. Chimicalele artificiale nu intra in discutie cand pomenim de gradinaritul ecologic.


Warning: fopen(cache/e17ac23e3c9d9b2f05f60a13d799e8fd) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139