Citeste articole din "Planuri gradina"

 • Solul potrivit, secretul unei gradini perfecte

  Solul potrivit, secretul unei gradini perfecte

  Solul potrivit este secretul pentru a avea o gradina exact asa cum va doriti. Fara pamant de calitate, incarcat cu elemente nutritive, a planifica o gradina este ca si cum ati pleca neinarmat intr-o lupta.

 • Gradina 'lasagna'

  Gradina 'lasagna'

  Daca auziti pentru prima data de o "gradina lasagna' cu siguranta va ganditi la straturi care contin cele mai des intalnite ingrediente in retetele italiene de spaghete si desigur lasagna.

 • Activitatile lunii noiembrie in gradina

  Activitatile lunii noiembrie in gradina

  Toamna tarzie ne intampina cu zile tot mai ploioase, friguroase si un peisaj monoton, specific lunii noiembrie. Un calendar al activitatilor acestei luni in gradina este binevenit chiar daca majoritatea gradinarilor se gandesc deja la primavara, cand vor putea admira din nou frumusetea plantelor ingrijite de-a lungul timpului cu pasiune.

 • Gradina poate avea si toamna o imagine pozitiva

  Gradina poate avea si toamna o imagine pozitiva

  Cand vine vorba sa alegem plantele care sa prelungeasca viata gradinii in anotimpul ploios si monoton de toamna, prima data ne gandim la crizanteme, flori foarte frumoase, viu colorate, capabile sa aduca o raza de soare in sufletul fiecaruia dintre noi.

 • Magia plantelor natural pictate toamna, in orice gradina

  Magia plantelor natural pictate toamna, in orice gradina

  Culoarea ruginie a frunzelor, specifica anotimpului tomnatic, este determinata de conditiile de mediu si predispozitie genetica. Punand problema altfel, daca spre exemplu arborele sau arbustul din gradina dumneavoastra nu detine chimia de baza pentru a produce frunze placut colorate la sosirea toamnei, nu puteti interveni cu nimic pentru a schimba acest lucru.

 • Gradinaritul de toamna

  Gradinaritul de toamna

  Activitatile din gradina sunt pe sfarsite toamna. In aceste conditii, pentru a inviora peisajul tomnatic nu va ramane decat sa apelati la un altfel de gradinarit. L-am putea numi gradinarit de toamna, in ghivece, deoarece puteti planta astfel flori care sa va inveseleasca atunci cand vremea devine neprietenoasa.

 • Gradini viu colorate intreg anul

  Gradini viu colorate intreg anul

  Atunci cand ne gandim sa amenajam o gradina de flori vrem ca aceasta sa fie frumoasa si atractiva intreg anul. Chiar daca in unele zone din cauza climei acest lucru pare aproape imposibil, cu putina munca puteti da viata unei gradini de invidiat.

 • Castanea sativa sau castanul tomnatic dulce

  Castanea sativa sau castanul tomnatic dulce

  Toamna poate fi scurt caracterizata prin frunze ce isi schimba placut culoarea, fructe si legume pregatite pentru a fi culese, nu in ultimul rand veverite harnice ce isi aduna provizii pentru iarna. Acestea strang indeosebi nuci si castane.

 • Gradinile pot fi superbe si toamna

  Gradinile pot fi superbe si toamna

  Gradinaritul poate fi pentru multe persoane o pasiune trecatoare, de sezon, sau o pasiune ce va capata in timp noi dimensiuni si va evolua odata cu frumusetea gradinii.


Warning: fopen(cache/0ed9d700c5ae0462a86c10eb7f7fb2c1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139