Citeste articole din "Planuri gradina"

 • Plantele bolnave au nevoie de nutrienti sau tundere ?

  Plantele bolnave au nevoie de nutrienti sau tundere ?

  Desi greu de crezut, plantele care dau semne ca s-ar fi imbolnavit nu trebuiesc tuse intotdeauna. Frunzele, desi acoperite de semne ale bolii, sunt active din puct de vedere al fotosintezei. Plantele bonlave au nevoie de fotosinteza pentru a lupta cat mai bine cu boala.

 • Am o gradina organica ?

  Am o gradina organica ?

  Deseori gradinarii se intreaba daca au sau nu o gradina organica. Si nu numai ei, se intreaba si cumparatorii din piete, iar cei mai multi au inceput sa nu aleaga fructele si legumele perfecte de pe tarabe.

 • Intretinerea gazonului dupa venirea inghetului

  Intretinerea gazonului dupa venirea inghetului

  Conditiile meteo aspre care vin odata cu iarna pot sa va strice munca depusa in gradina daca nu va ganditi din timp la cateva masuri de siguranta si un plan bine pus la punct pentru ca vremea sa nu va ia prin surprindere.

 • Sfaturi pentru lunile de toamna

  Sfaturi pentru lunile de toamna

  In timpul lunilor de toamna trebuie sa aveti grija sa respectati cativa pasi simpli pentru a avea o gradina sanatoasa si curata la primavara. Florile va vor multumi pentru grija pe care le-o purtati inflorind placut.

 • Cele mai bune tehnici pentru gradinaritul indoor

  Cele mai bune tehnici pentru gradinaritul indoor

  Daca vreti sa cultivati cateva legume si ierburi aromatice indoor, trebuie sa incepeti sa planificati si amplasarea unei gradini intr-un spatiu conex al casei dumneavoastra. Daca nu aveti idei prea multe si nu stiti ce sa cresteti, puteti incepe cu amenajarea unei gradini cu plante aromatice.

 • Ingrijirea corespunzatoare a gradinii

  Ingrijirea corespunzatoare a gradinii

  Varul si dolomita sunt folosite deseori in gradina. Cei din industria producatoare au lucrat foarte mult la campanii de marketing ce promoveaza utilitatea varului si dolomitei in gradina, in asa fel incat cu totii suntem convinsi ca an de an trebuie sa le imprastiem in gradina si in fata casei, pentru flori, respectiv un gazon de invidiat

 • Ingrijirea plantelor tropicale

  Ingrijirea plantelor tropicale

  Frunzisul bogat si verde al plantelor tropicale este foarte interesant in majoritatea gradinilor, atragand de la o zi la alta tot mai multi gradinari.

 • Sfaturi simple pentru amenajarea gradinii

  Sfaturi simple pentru amenajarea gradinii

  De obicei amenajarea unei gradini nu este un lucru simplu. Consuma mult timp si multa energie. Puteti sa ocoliti optiunea de a angaja un profesionist sa se ocupe de spatiul pe care il detineti.

 • Cum pacalim vremea ?

  Cum pacalim vremea ?

  In marea majoritate a cazurilor, gradinarii pasionati de activitatile zilnice fara de care nu s-ar putea declara impliniti, nu prea au rabdare in perioada anuala de toamna - iarna. Abia asteapta primavara pentru a se reintalni cu plantele care le aduc zambetul pe buze.

 • Udarea plantelor in exces

  Udarea plantelor in exces

  Multi gradinari si cei care iubesc plantele cunosc efectere udatului in exces. Putini stiu insa efectele nocive ale acestei actiuni, chiar daca este o activitate facuta din dorinta de a avea plante frumoase si bine dezvoltate.


Warning: fopen(cache/dcef718602b10eb45925a938329fd8b8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139