Citeste articole din "Planuri gradina"

 • Gradinile chinezesti, un peisaj mirific de neinlocuit

  Gradinile chinezesti, un peisaj mirific de neinlocuit

  Traditionala gradina chinezeasca si-a facut aparitia in dinastia Tang si a evoluat in timp intr-o maniera frumoasa dand nastere unui design cu bazine si fantani, dealuri, urcusuri si coborasuri implementat si astazi in gradinile din intreaga lume.

 • Gradini japoneze create cu stil si rafinament

  Gradini japoneze create cu stil si rafinament

  Fiecare stil japonez defineste o gradina sau alta fiind unic. Gradina japoneza are un design complex. Deseori cu iazuri situate in centru, cu portiuni de sol inegale sau cu dealuri artificiale formate din pietre.

 • Gradini in stil englezesc

  Gradini in stil englezesc

  Pentru ca nu va mai dura mult pana primavara se va instala in gradinile noastre, trebuie sa ne pregatim din timp si inainte de a sosi caldura trebuie sa planificam amenajarea spatiului unde vor creste plantele.

 • Aspectul unei gradini mediteraneene

  Aspectul unei gradini mediteraneene

  Frumoasele gradini mediteraneene din Grecia, Italia sau Turcia determina tentatia de a reedita un astfel de decor si in climatul nostru. Designul mediteranean surprinde prin eleganta si simplitate.

 • Folositi punctele focale pentru o gradina atragatoare

  Folositi punctele focale pentru o gradina atragatoare

  Scopul unui punct focal in gradina este de a atrage atentia privitorului intr-o anume parte a acesteia. Ce poate parea o simpla grupare de plante este de fapt un punct focal. Privitorii vor sti instantaneu unde sa isi orienteze atentia.

 • Cum sa va colorati placut gradina

  Cum sa va colorati placut gradina

  Multe sfaturi legate de designul gradinilor incep cu discutii despre culoare, textura si forma. Culoarea este cel mai proeminent factor in designul unei gradini si de obicei este primul luat in considerare.

 • Cum sa dati viata unei gradini pentru experimente

  Cum sa dati viata unei gradini pentru experimente

  Nu exista persoana careia sa nu-i placa sa ofere sau sa primeasca flori. Acestea, prin aspectul lor placut, joaca un rol important in serbarea zilelor de concediu sau evenimentelor speciale din familie in intreaga lume.


Warning: fopen(cache/4a9ab0fd5bbfa1413f18716f90eb0454) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139