Gradini in stil englezesc

 

 Pentru ca nu va mai dura mult pana primavara se va instala in gradinile noastre, trebuie sa ne pregatim din timp si inainte de a sosi caldura trebuie sa planificam amenajarea spatiului unde vor creste plantele.

Daca sunteti in cautarea unor idei, designul englezesc este unul deosebit ce poate fi folosit in orice gradina.

Gradina in stil englezesc poate fi descrisa ca o imbinare de stiluri. Sentimentul de abundenta este un element predominant in gradina in stil englezesc si se regaseste fie in gradinile simple,  fie in acele gradini cu un aspect mai complicat compus dintr-o bogatie de copaci si flori.

Aspectul de abundenta si belsug, de altfel chintesenta gradinii englezesti, este creat de o varietate de plante precum arbusti, plante perene erbacee, plante aromatice, flori de camp, dar si flori mai sofisticate.

Gradina-cabana este, probabil, o variatie favorita a stilului englezesc.

Frontierele unei gradini realizate din flori sunt printre cele mai apreciate si iubite componente ale gradinii in stil englezesc. De obicei, acestea sunt realizate in culori palide.

Alt element caracteristic  pentru gradinile amenajate in stil englezesc este cel legata de modul in care gradina intampina oaspetii. Viu colorata le va sugera un natural "bine ati venit".

Gradinaritul in stil englezesc va avea mereu nevoie de o atentie constanta pentru a da impresia unui peisaj cultivat cu interes, de aici rezulta si frumusetea acestor gradini.

Articole asemănătoare

 • Salata in stil mexican

  Perfecta pentru gustare sau ca fel principal, consistenta, putin picanta, un amestec interesant de gusturi si culori vesele, o salata in stil mexican de care va puteti bucura in orice anotimp.

 • Gateste in stil italian cu paste rigatoni

  Rigatoni sunt un fel aparte de paste intalnite cu precadere in delicioasa bucatarie italiana. Chiar daca ne par straine dupa nume, toti am avut placerea sa le savuram de nenumarate ori de-a lungul timpului.

 • Gradinile in stil Mughal

  Prin frumusetea si grandoarea lor, gradinile Mughal sunt reprezentative in ilustrarea puterii imperiului Mughal care a dominat India intre secolele XVI - XVIII. Specificul acestora este dat de elementele arhitecturii islamice si de influentele evidente primite din directia gradinilor persane.

 • Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume

  Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.

 • Gradina in stil Biedermeier

  Gradina in stil Biedermeier reprezinta un loc al sigurantei si al sanatatii fizice si spirituale. Aici ne bucuram de liniste si putem savura clipele cand ne regasim


Warning: fopen(cache/bb8abf7062beb1595f0c5a5409ad49b8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139