Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Despre natura"

Aria Protejata Poda, Bulgaria Aria Protejata Poda, Bulgaria Aria Protejata Poda se gaseste la cativa kilometri departare de Bourgas, pe drumul catre Sozopol. In ciuda dimensiunilor reduse, este una dintre cele mai apreciate atractii bulgare aflate pe litoralul Marii Negre si poate constitui oricand un popas pentru turistii romani.

Rezervatia mixta Saraturi Murighiol Rezervatia mixta Saraturi Murighiol Vizitata pentru peisajul deosebit si practicarea pescuitului, Rezervatia mixta Saraturile Murighiol face parte din Rezervatia Naturala Saraturi. Obiectivul este accesibil turistilor fara taxa de vizitare si ofera conditii bune de campare.

Gradina Botanica din Chisinau Gradina Botanica din Chisinau Ca orice capitala europeana orasul Chisinau se mandreste cu o frumoasa gradina botanica, infiintata in anul 1950 pentru interesul specialistilor si oamenilor atrasi de natura. Obiectivul se gaseste la marginea orasului, in sectorul Botanica, iar ca suprafata ocupa 104 ha.

Gradina Vaticanului Gradina Vaticanului Unul dintre cele mai spectaculoase si odihnitoare locuri din capitala italiana este fara indoiala Gradina Botanica a Vaticanului, situata in spatele Palatului Corsini.

Parcul National Defileul Jiului Parcul National Defileul Jiului Infiintat in anul 2005 pe suprafata de 11,127 hectare, Parcul National Defileul Jiului este una dintre cele mai tinere arii protejate din Romania.

Gradina Botanica Komarov, St Petersburg Gradina Botanica Komarov, St Petersburg Gradina Botanica a Institutului Komarov din St Petersburg se afla intre primele trei din lume atat sub raportul dimensiunii cat si al frumusetii.

Cele mai frumoase parcuri din Paris Cele mai frumoase parcuri din Paris Numarand peste 400 de parcuri, Parisul merita titlul de cea mai “verde” capitala din Europa. Scuarurile, gradinile si parcurile sunt cele trei forme pe care le imbraca spatiile verzi in orasul romantismului.

Parcul National Chapada dos Veadeiros, Brazilia Parcul National Chapada dos Veadeiros, Brazilia Chapada dos Veadeiros este o regiune naturala din Brazilia, si un parc national intrat in patrimoniul UNESCO pentru vegetatia Cerrado, unul dintre cele mai vechi si variate ecosisteme de pe glob.

Cele mai frumoase 7 gradini botanice din lume Cele mai frumoase 7 gradini botanice din lume Cele mai multe orase importante din lume adapostesc cate o gradina botanica, fapt justificat de importanta acestora pentru cercetare si pentru

Parcul National Calimani Parcul National Calimani Calimanul ocupa partea nord-vestica a grupei centrale a Carpatilor Orientali, reprezentand cel mai extins masiv vulcanic din tara noastra.