Citeste articole din "Plante decorative prin flori"

 • Maslinul de toamna

  Maslinul de toamna

  Maslinul de toamna este un arbust ce poate creste pana la 20 de metri. Denumirea stiintifica este Elaeagnus umbellata. Frunzele sunt aranjate alternativ si au forma de "cap de lance". Suprafata inferioara a acestora este la maturitate acoperita de solzi argintii. De asemenea si bobocii sau tulpina au solzi argintii.

 • Flori care cresc in timpul iernii

  Flori care cresc in timpul iernii

  Asa cum fiecare anotimp se mandreste cu propriile flori reprezentative si sezonul hibernal se mandreste cu flori frumoase ce aduc in fiecare casa spiritul de sarbatoare, specific anotimpului rece.

 • Inteligenta verde

  Inteligenta verde

  Un profesor pe nume Stefano Mancuso a pretins ca plantele sunt dinamice, extrem de sensibile; sunt organisme competitive in interiorul carora sunt efectuate calculele sofisticate de cost-beneficiu care le ajuta in a se adapta la schimbarile de mediu.

 • Floarea nationala a Chinei

  Floarea nationala a Chinei

  Un numar de 62 de savanti ai Academiei Chineze de Stiinte si Academiei Chineze de Inginerie au avut o sarcina foarte dificila.

 • Mirosul imbietor al iasomiei

  Mirosul imbietor al iasomiei

  Iasomia este o floare deosebita. Putin stiu ca ea provine din familia maslinelor si se raspandeste ca arbust. Cele mai multe tipuri de iasomie sunt originare din zonele calduroase ale Europei, Asiei si Africii.

 • Contesa trandafirilor

  Contesa trandafirilor

  Contesa Maria Henrieta Chotek s-a facut remarcata in istorie prin cresterea trandafirilor, ea fiind creatoarea rozariului din localitatea Dolna Krupa, Slovacia.

 • Faceti-va ziua mai frumoasa decorandu-va casa cu flori

  Faceti-va ziua mai frumoasa decorandu-va casa cu flori

  Un studiu condus de Nancy Etcoff, medic in cadrul spitalului general din Massachusetts si profesor la Universitatea de Medicia Harvard a adus in prim plan lumii intregi beneficiile aranjamentelor florale din casa in care locuim.

 • Un trandafir sub un alt nume ce inseamna?

  Un trandafir sub un alt nume ce inseamna?

  Putine flori au farmecul si stralucirea unui trandafir. Acestia cresc in salbaticie in aproape toate colturile lumii, au fost hibridizati si s-a ajuns la un numar de peste 7500 de specii.


Warning: fopen(cache/3c0c70ac862d49edf13e23c503e54c36) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139