Faceti-va ziua mai frumoasa decorandu-va casa cu flori

 Un studiu condus de Nancy Etcoff, medic in cadrul spitalului general din Massachusetts si profesor la Universitatea de Medicina Harvard a adus in prim plan lumii intregi beneficiile aranjamentelor florale din casa in care locuim.

Potrivit acesteia florile ne scapa de stres si totodata au capacitatea de a-i face pe oameni sa uite de griji.

"Alte cercetari au demonstrat ca florile ii fac pe oameni fericiti atunci cand le primesc", a declarat Etcoff. Aceasta a mai adaugat ca ce nu se stia pana in prezent este ca, daca ne petrecem mult timp in compania florilor, acestea pot sa contribuie la imbunatatirea anumitor stari si sentimente.

Rebeca Cole, autoarea cartii Flower Power si producatoarea emisiunii "Surprinsi de Design" de pe Discovery Channel a spus la randu-i ca "florile proaspete sunt accesoriul perfect de zi cu zi al fiecarei persoane. Acestea adauga caminului culoare, parfum si stil.

Totodata acestea contribuie la cresterea nivelului de energie si sensibilitate al celui care le priveste, le admira si le simte mireasma".

Participantii la studiu au spus si ei la randul lor ca au simtit o evolutie fantastica a bunei dispozitii atunci cand au avut flori in bucatarie, camera de oaspeti sau dormitor.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/6d8b98be3385d99b006e073ba0fa0aef) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139