Citeste articole din "Plante decorative prin flori"

 • In cautarea culorilor de toamna

  In cautarea culorilor de toamna

  Privind in miez de toamna in jurul nostru peisajul este tot mai atragator. Frunzele devin ruginii, vestind trecerea la ora de iarna. Ziua mai scurta, razele soarelui tot mai sarace, pregatesc plantele pentru un somn binemeritat, pictand in acelasi timp peisaje mirifice in parcuri, pe alei si in gradini.

 • Crizantemele, artificii colorate de toamna

  Crizantemele, artificii colorate de toamna

  Chrysanthemum morifolium, cunoscuta si sub numele chrysanthemum hortorum, este o un gen din familia de plante perene Asteraceae, nativa din Asia si Europa de Nord, ce contine peste 30 de specii.

 • Goldenrod, o planta de toamna cu proprietati medicinale

  Goldenrod, o planta de toamna cu proprietati medicinale

  Goldenrod, cunoscuta si sub numele solidago, este o planta ce face parte din familia Asteraceae, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari familii de plante cu flori din lume, cuprinzand mai mult de 1500 de genuri si aproximativ 23.000 de specii raspandite in intreaga lume.

 • Pregatirea trandafirilor pentru iarna

  Pregatirea trandafirilor pentru iarna

  Ati avut grija sa tundeti, fertilizati, udati si curatati trandafirii din gradina inca de la venirea primaverii. Eforturile v-au fost rasplatite cu flori pe care le-ar admira orice artist.

 • Trandafiri tomnatici pentru casa si gradina

  Trandafiri tomnatici pentru casa si gradina

  Trandafirii au onoarea de a fi florile cele mai populare din intreaga lume. Cu siguranta aceasta popularitate se datoreaza varietatilor diversificate, in termeni de culoare, marime, forma si nu in ultimul rand parfum.

 • Faclia din Africa

  Faclia din Africa

  Probabil ca acest crin deosebit care seamana foarte bine cu o torta a fost constient de unicitatea sa atunci cand s-a urcat la bordul vaporului din Capul Bunei Sperante

 • Orhideea - regina plantelor de interior

  Orhideea - regina plantelor de interior

  Orhideea este regina plantelor din locuintele noastre, cucerindu-ne si incantandu-ne cu splendoarea culorilor si a petalelor. Familia orhideelor este pe locul 2 ca marime, in total fiind raspandite in intreaga lume 15.000 pana la 30.000 de specii.


Warning: fopen(cache/b725a69127836cb71f3476109051f258) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139