Citeste articole din "Plante decorative prin flori"

 • Si gradina merita cadouri

  Si gradina merita cadouri

  In cautarea unui cadou perfect pentru gradina dumneavoastra, unul care sa infrumuseteze peisajul si sa schimbe aspectul designului in asa fel incat sa simtiti ca intreaga gradina va zambeste, posibilitatile sunt numeroase.

 • Cresterea plantelor agatatoare

  Cresterea plantelor agatatoare

  Cand spuneti rudelor sau prietenilor ca va pasioneaza gradinaritul, acestia sunt interesati de ce flori sau legume cresteti, ilustrand imaginea unei mici gradini ce se intinde pe o suprafata nu foarte mare.

 • Florile, medicament pentru starile sufletesti

  Florile, medicament pentru starile sufletesti

  Stim cu totii cum mediul inconjurator ne poate influenta starile sufletesti. Cand ploile sunt parca interminabile, involuntar suntem cuprinsi de tristete. Cand soarele straluceste si razele sale nu sunt exagerat de calde simtim cum bucuria ne inunda sufletul si zambim.

 • Cresterea trandafirilor intr-un climat rece

  Cresterea trandafirilor intr-un climat rece

  Trandafirii raman cele mai frumoase si apreciate flori, atat pentru aspectul lor cat si pentru parfumul unic cu care pot alinta pana si cele mai sceptice persoane. Aceste plante pot creste in orice climat aproape similar. Cand vine vorba de iarna insa, trandafirul are nevoie de mai multa atentie.

 • Camellia poate infrumuseta toamna orice gradina

  Camellia poate infrumuseta toamna orice gradina

  Mereu verde, camellia sasanqua este planta ideala pentru orice gradina. Florile acesteia raman frumos colorate si toamna, indiferent de cat de reci se anunta zilele ramase pana la venirea primului inghet.

 • Trandafiri in miniatura, perfecti pentru infrumusetarea gradinii

  Trandafiri in miniatura, perfecti pentru infrumusetarea gradinii

  Daca sunteti in cautarea unor flori deosebite care prin aspectul lor sa contribuie la infrumusetarea gradinii de care intreg anul ati avut grija pentru a fi rasplatit cu flori superbe oferite de plante sanatoase, trandafirii de mici marimi sunt alegerea ideala.

 • Pastrarea florilor proaspete

  Pastrarea florilor proaspete

  Unul dintre dezavantajele cele mai mari atunci cand vine vorba de florile primite cadou sau cumparate special pentru a decora placut locuinta ne este cunoscut tuturor. De regula acestea se ofilesc foarte repede.


Warning: fopen(cache/198b4a3ed30aadb176e5a245f162bef5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139