Citeste articole din "Alimentatie naturista"

 • Alimentatie de primavara

  Alimentatie de primavara

  A iesit soarele din nori, am scos hainele de primavara si trebuie sa mai dam si cateva kilograme jos. Pielea trebuie sa fie radianta si tonusul sa fie in forma maxima

 • Regulile fundamentale in alimentatia chinezeasca

  Regulile fundamentale in alimentatia chinezeasca

  Preocuparea pentru alimentatia sanatoasa detine in China o lunga traditie. Baza Medicinei Traditionale Chinezesti reprezinta imaginea energiei (Qi), care influenteaza sanatatea si performantele.

 • Ce trebuie sa stim despre productia alimentelor de baza

  Ce trebuie sa stim despre productia alimentelor de baza

  Din nefericire in ziua de astazi ne pandesc foarte multe boli extrem de grave, care se formeaza din cauza chimicalelor injectate in alimente. Paradoxal aceste alimente sunt mai accesibile bugetului multora dintre noi, pe cand alimentele BIO, deci cu alte cuvinte cele sanatoase, sunt mult mai scumpe nu la indemana oricui.

 • Ce trebuie sa stim despre sistemul ecologic?

  Ce trebuie sa stim despre sistemul ecologic?

  Cuvantul "ecologie" provine din limba greaca (ecos - casa; logos - stiinta) si denumeste stiinta studierii habitatului. Aceasta stiinta studiaza interactiunea dintre organisme, plante si locul in care traiesc

 • Alunele, fructe gustoase si sanatoase

  Alunele, fructe gustoase si sanatoase

  Una dintre cele mai surprinzatoare descoperiri ale secolului trecut, la inceputul anilor '90 a fost ca un consum frecvent de alune poate sa influenteze simtitor in bine sanatatea noastra.

 • Pachetul copiilor pentru scoala sau gradinita

  Pachetul copiilor pentru scoala sau gradinita

  Cu siguranta multi parinti isi pun intrebari si isi fac griji cu privire la pachetelul cu mancare pe care il pregatesc in fiecare dimineata pentru cei mici. Fie ca merg la gradinita sau la scoala acestia au mancarea in ghiozdanel.

 • Sanatatea creste in ghivece

  Sanatatea creste in ghivece

  Atunci cand este frig afara, cand nu intrezarim nici macar un fir de iarba verde printre gramezile de zapada, atunci cand vantul puternic ne incetineste mersul si parca ne face sa devenim

 • Fructele si legumele organice

  Fructele si legumele organice

  Exista multe argumente care sustin consumul alimentelor organice. Unul dintre acesta este legat de continutul scazut de pesticide din compozitie si nivelul mare de nutrienti, sanatosi pentru organism.

 • Dieta mediteraneana - 3 reguli importante

  Dieta mediteraneana - 3 reguli importante

  Pentru a urma un regim alimentar sanatos nu este necesar sa calatoriti pana in Italia sau Grecia ca sa aflati secretele unei diete mediteraneene. De ce tocmai aceasta dieta?