Alimentatia celor 5 elemente isi are originile in medicina traditionala chinezeasca. Alimentele si mancarurile gatite sunt impartite in categorii in functie de efectul lor termic, insa si dupa gust.
Atingand pragul de 30 de ani sau chiar trecand peste si apropiindu-ne de cel de 40 fiecare dintre noi ne gandim la intemeierea unei familii sau la marirea
A iesit soarele din nori, am scos hainele de primavara si trebuie sa mai dam si cateva kilograme jos. Pielea trebuie sa fie radianta si tonusul sa fie in forma maxima
Preocuparea pentru alimentatia sanatoasa detine in China o lunga traditie. Baza Medicinei Traditionale Chinezesti reprezinta imaginea energiei (Qi), care influenteaza sanatatea si performantele.
Din nefericire in ziua de astazi ne pandesc foarte multe boli extrem de grave, care se formeaza din cauza chimicalelor injectate in alimente. Paradoxal aceste alimente sunt mai accesibile bugetului multora dintre noi, pe cand alimentele BIO, deci cu alte cuvinte cele sanatoase, sunt mult mai scumpe nu la indemana oricui.
Cuvantul "ecologie" provine din limba greaca (ecos - casa; logos - stiinta) si denumeste stiinta studierii habitatului. Aceasta stiinta studiaza interactiunea dintre organisme, plante si locul in care traiesc
Una dintre cele mai surprinzatoare descoperiri ale secolului trecut, la inceputul anilor '90 a fost ca un consum frecvent de alune poate sa influenteze simtitor in bine sanatatea noastra.
Cu siguranta multi parinti isi pun intrebari si isi fac griji cu privire la pachetelul cu mancare pe care il pregatesc in fiecare dimineata pentru cei mici. Fie ca merg la gradinita sau la scoala acestia au mancarea in ghiozdanel.