Citeste articole din "Alimentatie naturista"

  • Vitamine si minerale in fructe si legume

    Vitamine si minerale in fructe si legume

    In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.

  • Sucul de varza

    Sucul de varza

    Sucul de varza este obtinut prin stoarcerea prin centrifugare a frunzelor de varza proaspete si bine spalate anterior. Acest suc are prin excelenta efecte tonice, purificatoare, antiinflamatoare, fiind recomandat in mai mult de cincizeci de afectiuni.

  • Sucul de sfecla rosie

    Sucul de sfecla rosie

    Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

  • Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi se obtine la fel ca si celelalte sucuri : prin centrifugarea tuberculilor foarte bine spalati in prealabil.

  • Lucruri utile

    Lucruri utile

    Stiati ca: Vanatul ramane proaspat si isi pastreaza gustul nealterat daca este presarat cu cafea macinata.

  • Soia

    Soia

    Putini stiu faptul ca soia este o planta cu efecte deosebite asupra procesului de slabire. O serie intreaga de cercetari a aratat faptul ca soia ajuta la slabit deoarece proteinele din soia au un continut scazut de grasimi.