Cocktail cu vermut, coniac si bere de ghimbir

Ingrediente:
 
1 portocala
40 ml vermut
20 ml coniac
bere de ghimbir
cuburi de gheata
 
Mod de preparare: taiati cat mai mult din coaja de portocala in forma de spirala, pe care o puneti intr-un pahar inalt, adaugand apoi vermutul, coniacul, si completand cu bere de ghimbir. Se serveste cu o felie de portocala pentru decor si cuburi de gheata.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Ceai cu portocale si bere de ghimbir

    O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.

  • Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta

    Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.

  • Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

    Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir

    O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.