Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir
Ingrediente:
50 ml rom brun
150 ml bere de ghimbir
1 lingura suc de limeta
1 felie subtire de limeta pentru servire
Mod de preparare: intr-un pahar inalt se pun cateva cuburi de gheata, se toarna deasupra romul, se amesteca usor cu sucul de limeta si se completeaza cu berea de ghimbir. Se serveste cat mai rece, cu o felie de limeta pentru un plus de aroma.
Foto: needpix.com
Articole asemănătoare
-
Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta
Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.
-
Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere
Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.
-
Cocktail tropical cu rom brun si suc de ananas
O bautura cu gust dulce si aromat de fructe tropicale si o baza solida de rom brun.
-
Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir
Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.
-
Cocktail cu vin rosu si bere de ghimbir
O combinatie indrazneata intre gustul de vin rosu si cel astringent, usor picant, al berii de ghimbir, cu note de citrice si putina gheata.