Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

Ingrediente:

100 ml cidru de mere
50 ml bourbon sau whiskey
1 lingurita suc de lamaie
bere de ghimbir cat mai rece
felii subtiri, proaspete de mar
1-2 batoane de scortisoara

Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata se toarna cidrul, sucul de lamaie, alcoolul, agitand bine. Compozitia se toarna intr-un pahar inalt, in care ati pus 2-3 cuburi de gheata, si se completeaza cu bere de ghimbir. Se serveste cu o felie subtire de mar si un baton de scortisoara.

Foto: pxhere.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu whiskey si bere de ghimbir

    O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.

  • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

    Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.

  • Cocktail cu cidru de mere si coniac

    O reteta de cocktail potrivit mai curand pentru zilele reci, cu gust puternic de mere, note de portocala si aroma coniacului.

  • Sangria cu cidru si bere

    Reteta unei bauturi de vara, cu gust placut de mere si aciditatea adusa de bere, excelenta rece si datorita notelor fructate si mirodeniilor.