Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Ingrediente:
50 ml whiskey
½ cana suc de morcovi
1 cana suc de portocale
1 sticla (330 ml) bere de ghimbir
suc de limeta
Mod de preparare: in doua pahare pline pe sfert cu gheata se toarna egal cantitatea de apa, apoi se impart sucul de morcovi si cel de portocale, completand cu bere de ghimbir si putin suc de limeta, dupa gust. Se amesteca usor si se poate servi.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu whiskey si bere de ghimbir
O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.
-
Cocktail cu suc de cirese, vodca si suc de ananas
Un cocktail cu gust intens de fructe, bun pentru ocazii speciale. Puteti folosi suc de cirese sau ananas proaspat stors sau din cutie.
-
Cocktail cu suc de portocale, bere de ghimbir si vodca
Sucul de portocale proaspat transforma radical acest cocktail.
-
Cocktail cu suc de grepfrut si vodca
Un cocktail cu gust racoritor si proaspat, note de citrice, bun mai ales intr-o zi calduroasa.
-
Cocktail cu suc de limeta, vodca si tequila
Un cocktail simplu de pregatit si cu arome intense, puternice, dar si cu note picante.