Cocktail cu suc de cirese, vodca si suc de ananas

Ingrediente:

50 ml vodca
30 ml suc de cirese
120 ml suc de ananas
1 cireasa confiata pentru servire

Mod de preparare: puneti gheata in shaker, adaugand vodca, sucul de cirese si cel de ananas si agitand foarte bine amestecul. Se toarna rece intr-un pahar de martini si se serveste cu o cireasa confiata.

 

Foto: publicdomainpictures.net


 

Articole asemănătoare

 • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

  O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

 • Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

  Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).

 • Cocktail cu rom si suc de portocale

  Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.

 • Cocktail de iarna cu vodca si suc de merisoare

  Usor de preparat in casa, cu suc de merisoare, o vodca de calitate si bere de ghimbir. Rezultatul? O bautura cu note ce evoca perioada rece, reconfortanta si cu personalitate.

 • Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare

  Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.